![]() |
Jak zdobedziesz arm od swordow i Emeralda to mi powiedz :).
Po co rozmawiacie o itemach ktorych nigdy nie zdobedziecie? Ja nie wiedze sensu. Tym bardziej 2 rzeczy z Inquisition. |
Cytuj:
a emerald krótko mówiąc - ssie 8o |
"jest kłótnia jest impreza"
jak komuś się nie podoba sword to niech go zmieni na co chce. @up Sigmax Może i ktoś go zdobędzie ale będzie to jedna max parę osób. Jakby te 50 osób na każdym servie go miało to by była różnica. Jest MLS i nikt nie liczy ze sword ma 55 atk i tak samo będzie z solar axe, więc nie ma co robić burd o takie sprawy, bo i tak nikt nie przestanie nagle walczyć inną bronią. |
Chyba już tu pisałem ale walić to. Takie dyskusje nie mają sensu bo doświadczeni gracze i tak będą walczyli tym typem jakim IM się podoba i nie zmni tego fakt że baaaardzo żadko jakiś boss dropi solara. Ja bije axem(szybsze ubijanie mobów) bo od początku byłem nastawiony na solo expienie a nie blokowanie jakiś mega hiper monsterów (większy def swordów). I wcale nie płacze za tym emeraldem bo u mnie na serwie jeszcze nawet nikt nie wykonał questa na niego huehuehue.
|
Cytuj:
A co do Knajta. Te 2 skilla da nam okolo 30 obrazen wiecej. Co do 2 ataku na skillu okolo 90 to da nam okolo 50 wiekszych obrazen :) |
Tak jak pisałem wcześniej i pisał Krajzel i tak nikt nie zmieni broni więc po co taka dyskusja, że da tam ileś obrażeń więcej. Zapewne nikt z nas i tak nie będzie miał tych Fajnych broni.
|
Cytuj:
http://img150.imageshack.us/img150/5608/128lvlgg2.jpg Taaa, miecz mam pożyczony =S Ale wiele osób ma 2 itemy z inq >.>"(Na celeście 1 item wart już 500k-600k) |
Cytuj:
2. Nonpvp = nonpvp |
@up megiddo quest service
@2x teraz item z inq u nas ciezko za 450k selnac ;s |
2x up zdjęć sie nie cytuje,
|
Teraz w sumie wychodzi, że cluby są najlepsze :P
I tak pewnie niedługo zdobędą tego solar axe i tyle z niezdobytych rarów ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |