![]() |
Skróty
Bardzo fajny poradnik szczególnie dla nowo upieczonych graczy, początek tibijskiej przygody nie jest łatwy jednak ten poradnik pomoże nie jednamu początkującemu graczowi. Świetna robota ;)
Pozdrawiam |
Cytuj:
A do Autora tematu - Po to są opinie i krytyka, żeby Twój "produkt" udał się jak najlepiej. Na Twoim miejscu nie poddawał bym się. |
to skrytykujcie (najlepiej moderatorzy) mnie tak żeby wkońcu sie to nadawało dla tibia.pl :P
|
Cytuj:
Cytuj:
czesciej slysze "mary" na nightmare niz "najty" |
Moim skromnym i zdaniem, najlepszy spis skrótów jest w punkcie 5 i 6.
Będąc czytelnikiem wolalabym mieć spis skrotow i po myslniku ich tlumaczenie. Jak chce napisac "ultimate healing rune" a nie znam skrotu, to nawet by mi przez mysl nie przeszlo zeby takiego szukac. Z kolei jak ktos do mnie napisze 'uh', a ja nie wiem o co chodzi, to zajrze do takiego poradnika ;) Ale ja nie mam wplywu na to co jest na stronie, a co nie, wiec to moje jak najbardziej prywatne zdanie :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nic mi nie wpadło w oczy więcej. |
rozważę wszystko i postaram poprawić ten poradnik teraz :)
|
No ładnie napisane, ale nie wiem czy komuś sie przyda. Nie widziałem by ktoś napisał posta: "dzięki, bardzo mi pomogłeś". Chyba każdy może sie domyślić, że elder druid to ed, a giant sword to gs.
|
Cytuj:
|
Będę upierdliwy. Pozmieniaj jeszcze kolejności. Najpierw skrót a potem opis, bo przecież newbie będą szukać najpierw skrótu. :))
|
masz racje poprawie to :) proszę o oceny
ok update zrobiony :P tylko państwa zostawiłem w spokoju :) |
Cytuj:
|
naja: państwa zostawie w spokoju a runy są uporządkowane w kolejności lvlowej :) a co do MWE to newbie na takie potwory nie chodzą i nawet nie wiedzą co to jest :)
|
Cytuj:
|
eee tam :) wypisałem skróty najważniejszych potworów :) więc styknie :)
|
Jak robić poradnik to porządnie. Zmuś się :). A wypisywanie run według levela nie jest dobrym pomysłem. Newbie będzie szukał skrótu tego, co akurat przeczyta na kanale default bądź na kanale trade. A jak będzie chciał dowiedzieć się więcej na temat runy to wejdzie na tibia.pl lub na inną stronę o tibii. :) Trochę to mija się z celem, który sobie nakreśliłeś. Miały być skróty najważniejszych, więc wystarczy skrót w kolejności alfabetycznej i jego opis :)
|
niby tak, ale i tak wszystko ładnie widać bo skróty są pogrubione :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://tibia.pl/spell/Icicle Cytuj:
Przymyka jak przymyka, nie ma tu nic do gadania, bo nie ma jak w to ingerować :) Poza tym według mnie bez zarzutu. // Być może ktoś wyżej już to pisał, nie chciało mi się czytać tych postów :P |
ok błędy poprawie jutro :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:33. |