![]() |
Zdążyłem zapomnieć już, co się dokładnie działo w 1, 2 i 3 części :) Przed rozpoczęciem oglądania 4 będę musiał przypomnieć sobie fabułę z poprzednich części i kto jaką odgrywał rolę w planach Scofielda (ewentualnie kto przeżył do kolejnej serii xD)
|
po tych 2 odcinkach mogę powiedzieć że jest dużo ciekawiej niż w 2 i 3 sezonie lecz kilka momentów było nudnawych.
|
Tia, obejrzałem pierwszy odcinek 4 sezonu, świetnie nakręca całą fabułę która wystąpi dalszych odcinkach.
|
jeszcze jest drugi Ryba ; P
najbardziej mi sie spodobal ten czarny "bydlak", widac ze zna sie na rzeczy. ale skonczy tak jak kiedys Kellerman czy Mahone. |
Cytuj:
EDIT: T-bag miał niezłe śniadanko : D |
Cytuj:
|
Pierwszy odcinek 4 sezonu powinni wstawic jako ostatni 3 sezonu i na tym zakonczyc to wszystko. ale jak to mowia, nie zabija sie kury ze zlotymi jajami. zobaczymy jak to sie potoczy, na razie jest napakowane akcją :P
|
Obejrzałem i nawet fajne, ale trochę przesadzone :P W końcu to Ameryka ;P I tak wolę to niż polskie seriale.
|
Cytuj:
Też sobie pomyślałem wtedy, że trochę przesadzone : P |
poogladalem 2 odcinek i tez mysle ze to przesada, ale trzymal napiecie. myslalem ze jakos ich zlapia, ale jak zwykle maja fuksa - 1 sek po wyjsciu lampka na czerwona sie zamienila, przyzwyczailem sie do tego w 1 serii.. zobaczymy jak tam z innymi dyskami ; P
|
Dla tych, którzy czekają na nowe odcinki, kalendarzyk :P
Kod:
Sezon 4 - Odcinek 1 - 1 Wrzesień 08 - ScyllaUkryty tekst:
|
Ja oglądałem z 10 odcinków od odcinka jak uciekli z więzienia... bo co to za PRISON BREAK (uciekinier) który już uciekł z więzienia?... nie chciało mi się oglądać już tego... jeszcze jak uciekali z więzienia to git , jak tibek (nie wiem jak się piszę) ruchał innych też było git , ale później to już żenada...
|
z braku innych komedii mozna raz na tydzien poogladac.
Ja rozumiem ze Fox i inne stacje maja ludzi za debili ale sa jakies granice. |
Miejscami zdrowo przesadzone, jak choćby ten telefonik, czy włamanie do tego domu ;)
T-Bag za to miał fajny posiłek :D |
Prison Break? To ktos to jeszcze oglada? Screw it. Dexter/House/Numb3rs - nowe epizody juz za moment.
|
ooooo tak. Na Dextera to czekam najbardziej :) nie wytrzymalem i spoilery oglądałem... 1szy odc. 3ciej serii 29 września chyba.
House też dobry... ale jak ogladałem 1-4 sezon w ~miesiąc to mi się znudziło póki co, ale nie zmienia to faktu, ze zapewne ściagne kolejne odcinki ;) |
House jest świetny, tylko czasami ociera się o absurd podobnie jak PB.
@hoom 5 seria House MD ma być 15 czy tam 16 września. : 3 |
Piękne widziałem pierwszy odcinek i klimat ma xD napoczątku fajnie xD.
Te "bydlak" skończy taksamo jak powiedział ktoś up w każdej serii jest ktoś nowy :> Ten Head shot :> Ide oglądać drugi. |
2 pierwsze odcinki były w miarę ciekawe, oraz początek 3 później już zaczyna robić się nudno widać że kasa jest ważniejsza. :(
|
Pirson Brejka ogląda mój ziom, więc szacun ^^ Przestańcie gadać o tej "komercji"... Wszystko, za co twórca czerpie zyski, jest komercyjne, więc STFU. Dzieci mające Premium Account krzyczą jaka to komercja jest zła =)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |