Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mniejszy patch został wypuszczony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191718)

Pimp 06-09-2008 21:43

Niescisloci dotyczace tego punktu o goblinach wynikaja ze zlego przetlumaczenia.
Cytuje z tibia.com: The goblin assassins and goblin scavengers had complained about being called off to players every once in a while. In order to calm them down, we have granted them their wish to remove this power from the inhabitants of Tibia
co oznacza (..) skrarzyly sie poniewaz gracze przywolywali je "co chwile"/ zbyt czesto, (..)

P.S
Nie jestem w 100% pewien.

Develis 07-09-2008 00:49

Beka z tych Goblinów jajaja 8o

Kubaland 07-09-2008 12:18

Szkoda, śmiechy były z Goblinami xd. Ale trudno :p

Kirokek 07-09-2008 12:42

O co chodzi z tymi goblinami ?

Sesef 07-09-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Piterek (Post 2259690)
ocb z tym paleniem sie deco?:o

Ostatnio te newsy stały się klimatyczne, dlatego jest to poniekąd w przenośni powiedziane za pewnie chodziło o to że znikały ze ścian/nie były zapisywane podczas save.

Fureyka 07-09-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pimp (Post 2259854)
Niescisloci dotyczace tego punktu o goblinach wynikaja ze zlego przetlumaczenia.
Cytuje z tibia.com: The goblin assassins and goblin scavengers had complained about being called off to players every once in a while. In order to calm them down, we have granted them their wish to remove this power from the inhabitants of Tibia
co oznacza (..) skrarzyly sie poniewaz gracze przywolywali je "co chwile"/ zbyt czesto, (..)

P.S
Nie jestem w 100% pewien.

EVERY ONCE IN A WHILE tzn od czasu do czasu = rzadko.

Niescislosci dotyczace tego punktu o goblinach wynikaja z winy CMów i ich niejasnego przekazu na ten temat.
"As some players had problems in understanding what has happened with goblin assassins and goblin scavengers, we'll try to be more clear next time."

Tlumaczenie jest dobre, nie wprowadzaj ludzi w blad ;]

Cristal 07-09-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2258410)
spokojnie, działają. to tylko łatka a nie "patch" jak to napisali

Chodzi mi o to że niestety działają:(.

Rybzor 08-09-2008 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kirokek (Post 2260423)
O co chodzi z tymi goblinami ?

Odpowiedź na mojego maila w sprawie goblinów.
Cytuj:

Thank you for your email.

Before the update players were able to summon goblin assassins and goblin scavengers. Now players are not able to summon these creatures anymore.

If you have any further questions and would like to write to us again, please attach or quote your previous email and our reply to ensure that our help will be efficient.

Kind regards,
Valerie
Tibia Customer Support
Za wiele nie wyjaśnia ;<. Ktoś zna konkretny powód dlaczego wycofali?

Sachusek 30-09-2008 15:25

Aew

ty chyba w boga niewierzysz zalozysz sie :baby:

Koniczynkowa 30-09-2008 16:38

Ja nadal za każdym razem idąc do Ab'dendriel spotykam wispa ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46.