![]() |
Hmm tak słucham i słucham ale ci wszyscy co się znają moim zdaniem gówno wiedzą o polskim Hip-Hopie nikt nie przywołał takich artystów jak Magik[*] i jego squad Paktofonika jedni powiedzą że ludzie wsłuchując się w rap nic nie czują drudzy powiedzą to jest to a trzeci powie Spier*** z tym dziadostwem ja na przykład rozumiem Hip-Hop i Peję czy innych wyższych wykonawców oni śpiewają o Polsce o życiu i aby nie zapominać że jesteśmy tylko ludzmi osobiście nie raz miałem taki problem że nie było w domu na chleb i co z tego że mam kompa i internet i słucham Rapu może i nazwiecie mnie zjeb** ale ja wiem swoje i prawdziwi raperzy już wygineli myślę że ten kto nigdy nie przeszedł żadnych stresów i biedoty nie zrozumie peji a tym bardziej Magika możecie komentować tego posta i niech każdy zapyta się samego siebie co wie o H-H...
Down \/ Sorry ale nie mogłem tego zrozumieć bo Kur*** tylko zagłusza wszystko normalne. |
http://bryn.wrzuta.pl/audio/frBubHpA...ad_bonus_track
Kto policzy ile razy jest tam k**wa mac?;) |
Cytuj:
Zwróć uwagę na nazwę tematu. Moim zdaniem gówno wiesz o czytaniu ze zrozumieniem. |
Cytuj:
|
Kompletne gówno, syf, branzel i kut*suwa PIH i Liroy, powinno mu sie spodobać.
@gelt O co Wam chodzi z ta paktofoniką? Słucha czego chce, tak jak ty co trzy dni zmieniasz płeć. Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Avallach
Radix napisał juz wszystko, więc nie będę się powtarzał. Btw Radix, wydaje mi się, że Magik był wielki jeszcze żywy. Chociaż istotnie, po śmierci stał się wręcz "nieśmiertelny" : P |
Robił kawał dobrej roboty, ale co do wielkości - z biegiem czasu tak twierdzisz, bo facet umarł i nic więcej nie stworzył. Gdyby ktoś ze starego Kalibra, inny członek Paktofoniki, Molesty, Zipu, czy innych pojedynczych wykonawców zmarł, to pewnie też by zyskał wielkość i próbowano by na siłę czasem idealizować jego kawałki. Kto wie, jak by teraz skończył Magik? Czy jego rymy dalej miałyby ten sam sens? Zauważ, że wielu artystów zmieniło się o prawie 180 stopni. Dawniej ich szanowałeś, utożsamiałeś się z nimi, a teraz patrzysz na to z obrzydzeniem i dystansem, bo zaczynają robić z siebie pajaców. Ale dobra, nie róbmy offtopu, bo wpadnie administracja i będzie szukać dymu. To są tematy do piwka, albo do PW.
|
Ostatnio koleś ze szkoły puścił mi kawałek, coś chyba JP (jebać policje?) dosyć smieszny kawałek, myślę, że dla twojego ziomka w sam raz. Btw. Radix zyskujesz w moich oczach ;)
|
Radix
Nie uważam się za znawcę i jakbyś miał coś w twoim musku to byś zobaczył że nie pisałem do autora tylko do ludzi z postów wyżej nie wykluczam że możesz mnie krytykować ponieważ nawet pozostawiłem zgodę. BulinPL "10 lat please Ty słuchasz PFK i myślisz, że jesteś specem? Jak można cokolwiek wiedzieć o rapie, słuchając tylko polskiego? Rzeczywiście musiałeś mieć zajebiste stresy, ach te dyktanda i testy z matematyki." 1. Właśnie widać jak się popisałeś co mamusia zapłaciła za nową płytkę eminema?? 2. A powiedz mi z kąd wiesz że nie słucham obcojęzycznego rapu? 3. Jak bym myślał że jestem specem to bym to napisał to jest sieć i na żadnej opini mi nie zależy. Plx more comment! |
Nie masz pojęcia o rapie. Nie masz pojęcia o znakach interpunkcyjnych. Wysnuwasz kosmiczne wnioski. Skończ.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No właśnie pojęcie o rapie ty masz największe ja go rozumiem , nie przepraszam ja go poznaję poznaję słowa raperów po których można się dowiedzieć że nie jest się najgorszym a od mojej interpunkcji to że tak powiem (wara) ponieważ każdy pisze na swój sposób.
|
Cytuj:
|
Czy ja gdzieś napisałem, ze mam największe pojęcie o rapie.? Jak na razie Ty nazwałes rap (muzykę) hip hopem (kultura).
A co do tego Cytuj:
Lol'n'roll |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przykro mi, że nie rozumiem Twoich postów. Może jakbys zaczął używać przecinków (takie coś ",") i kropek (".") to byłyby jaśniejsze. Tej wypowiedzi też niestety nie mogę do końca rozszyfrować.
A czego nie mogę wytłumaczyc.? Nie pisz bo i tak nie zrozumiem, daj fragment tej wypowiedzi. |
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=0pGSW8sNpb0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |