![]() |
Ostatnio w swojej parafi odczytałem nastepujące ogłoszenie...
"W każda środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem" A tak naprawde to ja myśle że takie obyczaje to są tylko u Islamistów. No bo jaki człowiek przy zdrowych zmysłach zabije kobiete dlatego że położyła sie z "Panem Franiem"? Nie lepiej rozwód? |
@Kredi:
To ogłoszenie zalazłem jakies 5 lat temu w dow****ch o religii. |
@UP
Żródło www.kurde.pl |
Największą sektą jest kościół katolicki, a sprzyja temu nadmierna ufność i zacofanie ludu, kościół dąży do władzy podobnej tej, jaką dzierżył w wiekach średnich, niestety(nie dla nas) utrudnia to fakt, iż już wśród WIĘKSZOŚCI ludzi zanikneła ciemnota.
|
Cytuj:
POWTÓRZE TRZECI RAZ!! NIE UTORZSAMIAJCIE DUCHOWYCH Z KOŚCIOŁEM, BO JESLI TAK CHECIE ROBIĆ TO DALEKO NIE ZAJDZIEMY. NAsze osobistą postawę religijna powinnismy sami wypracowac, na podstawie prawd wiar i przykazan, a jesli wiesz ze jakis ksiadz nie jest godzien do odpawiania euharystii to po prostu idz na inną mszę, kiedy komunie rozdawać bedzie inny. Ja tak robie, nigdy nie ide na msze do mojego proboszcza tlkyo wikarego, bow iemz e wikary jest ksiedzem tuz po świeceniach i wiara jest jego powołaniem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |