![]() |
Mity:
Prosze 1 osobe niech zamiesci mit...a reszta neich odpowie i zapisuja sie!
Mój mit :D " Był rok 2007 22 lipca o godz. 22:22 czasu polskiego. Nagle na serverze Saphira ukazal sie taki komunikat: Mateusz of Saphira ussed special object of magic wall on katana room please come here and help he." Potem się skapowalem ze to mój kumpel. Spytalem się go o to a on powiedział : ello co chcesz chodzi ci o ten komunikat? odpowiedziałem : nom powiedział : niemoge otym gadac GM mi zakazal. Następnie rozmowa się urwała... Następnego dnia o godz. 12:22 tuż po ss. Pojawił się kolejny komunikat " Mateusz of Saphira killed the special monster " odrazu napisałem do niego lecz ukazał się komunikat " A player with this name is not online " Bardzo mnie to zdumiło ponieważ na VIP'ach był online. Czy mamy kolejny sekret??? Potem Mateusz napisał... do mnie... "KURDE koncze z rookem dp char mi sie usunal a tam jaki rar omg" FAKE FAJNA HISTORYJKA ^^ |
fajna historia tylko ze nie wiem o co kaman
@topic team do mitow tzn? |
Cytuj:
tu sie je omawia B) tutaj szuka się drużyny do badania mitów :) [[[ CANDIA ]]] mozesz na swoim swiecie tez zareklamowac :p wiecej pytan? to pisz jak chcesz ja odpowiem ;) |
Cytuj:
Cytuj:
PROPONUJĘ SKASOWAĆ/ZAMKNĄĆ TEMAT |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic.~ Chcesz rozwiązywać "mity"? A proszę Cie bardzo, życzę powodzenia, ale nie widzę sensu dalszego kontynuowania tego topic'u. "Odpowiedz na zagadki..." jest kilka linijek niżej (a może wyżej). |
@up
Rocket nie jest taki zły na jakiego 'wygląda'. @topic Danon-Druid ma już bana, może teraz kolej na usunięcie tego tematu lub zamknięcie? Ps. Skończmy ten offtopic i spam po moim poście plax. =P Pozdrawiam =] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To ten temat jeszcze istnieje? O.o |
sory ale patrzyłeś na date ostatniego posta?:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |