![]() |
Cytuj:
Ledwo skojarzyłem co to ten stairhopping (domyślam się, że up/down w parę milisekund :P) @ A tak w ogóle, to żal wam ściska, czy co? Bo ja jakoś mam to gdzieś, gdzie ci hiroł wbili te lvle i w jaki sposób :P |
Maychak.~
Właśnie, jak można szczycić, chwalić się, popisywać lvl który tak naprawdę został wbity dzięki botowi i fartowi, że się nie zostało złapanym? Ja jestem dumna z siebie, że wbiłam taki lvl na Rook'u jaki mam - sama, bez żadnych wspomagaczy. Jest to dla mnie duże osiągnięcie :). Podziwiam tych którzy graja uczciwie, bo zdobycie czegoś własnymi siłami przynosi większą satysfakcje. :] P.S. To jest tylko moje zdanie. :p Down.~ Jeśli chodzi o Rookgaard to wiem co to znaczy wbić taki lvl. Może nie 80, bo jeszcze takiego nie uzyskałam. A jak Ty jesteś taki mądry to wbij sobie 50 lvl na Rook'u BEZ WSPOMAGACZY i na facc'u, to wtedy zobaczysz czy jest to takie proste. |
zal
Cytuj:
Jak jestes taka mądra to wbij tkaki lvl jak oni i mozesz nawrt uzywac spomagaczy marne szanse :):baby: |
Vomiro osiągnął 26 mlvl, ale chyba chwilowo jego radość przygasła ...
Banished: until Sep 27 2008, 11:19:32 CEST because of using unofficial software to play |
Graty dla Asena :X
|
pfoodod
Wojtas podziwiam cie ze to ze chce ci sie skilowac ;) bo to strata czasu
|
@Pyky
Tak się składa, że nie każdy ma czas na grę (Anitaaa). Istnieje w życiu coś takiego jak szkoła i konieczność nauki (widać że cie to ominęło). Chciałbym tylko ci to uświadomić. Co do niej jestem w 100% pewny że nie używa unofficial software. Po drugie: czy ty uważasz 68 lvl na Rooku za słabe osiągnięcie? Idź i nie wracaj. |
Cytuj:
|
[OFFTOP]
@up: Jak zobaczyłem Twój avatar, to spadłem z krzesła. [/OFFTOP] |
Kolejny news z awansami i kolejne rozmowy na temat bota ^^.
Gratz Colin Fletcher ! ;] |
Ace70ne @
Szkoła to ominęła ciebie , pozatym 68 lvl na roku to gówno nie podnieta na roku graja same frajerzy co grac nie umią i bociarze :):cup: |
Jezu takie tam skilowanie co prawda skile ma zajebiste ale co on przed kompem siedzi cały czas bot a jak jest ze 2 % to wylacza se bocika i czeka na screna ustawiając gadtke na to ,,Pozdrowienia dla tibi.pl(,,,)"
|
@colin
lol ten alucard to jeee... ku... bo trapowal ludzi na rooku **** jeden... i wogule botowal -.- dobrze ze mial hacka zyczylem mu tego :) 87 sorc roxxxXXxando !!! |
Gz wszystkim bo wiem jak trudno o takie zeczy, lvle i skille :/ ! a wam gratuluje :)!!!
|
Hmm screen Maziajki jakiś dziwny jest, napisy na siebie nachodzą, w rl'u tego nie ma =)
|
Hehe... zeby nie boty nie było by takich skili xD
|
Cytuj:
Gratuluję Awansów. ; )) |
Czy dobrze zrozumiałam ? O.o
Czytałam temat, jakie trzeba mieć lvl do umieszczenia screenu na stronce. Wygląda na to, że jednak to nieprawda. Otóż Rookero de'Master zdobył 75 lvl, no i wszystko by było dobrze, tylko że na mainie trzeba mieć 230 lvl Pomyślałabym że to Rookgard ale skąd niby miałby tego lighta ( jakby ktoś nie wiedział to ta różdżka obok ) ? Parcele na rooku nie funkcjonują , no chyba że miał teleporta. Troche to dziwne...8o
|
Cytuj:
|
Thx
Dzieki :D nigdy jeszcze na roku nie spotkalam bosa minosow ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |