![]() |
Mialem nadzieje, ze zobacze jak itemy konfiskuje :P Nie widze sensu w rookowaniu.. Co to da hakerowi :x
|
jak by ktoś znalazł filmik jak zgarnia itemki to chętnie zobaczę co do dedow szkoda troche
ciekawe czy z tego powodu nie zrobią cofki ;pp |
Ech, nie lubie jak hacked rookuje postac... :S
Liczylem ze zobacze czyszczenie chara, ciekawilo mnie co, ile, na co, po co i dlaczego |
cccccccccccccccccc
|
Co za menda ten hacker
|
Sep 13 2008, 12:02:40 CEST Died at Level 312 by a larva
Łał @ Nie żal mi go/jej, sam sobie winien/sama sobie winna. @down Nie znasz mnie, więc zamknij się plz? |
@up
Mógł bym przysiądz, że gdybym zobaczył ciebie w jego sytuacji, to na 100% byś płakał i krzyczał. |
@Up
Shut up panie prorok. Stop kozaczeniu! A i widać nie tylko mnie wkurzasz. |
Na pvp mógłby popkować, a na non pvp - mógłby polurować, np. na poi dl, ma z... 1.7k hp (?) i może się uleczyć do fulla, więc jest lepszy w lurownaniu od 120 EK.
Tak czy inaczej szkoda go, chociaż i tak chyba nie grał... |
Również wolałbym poogladać jak mu itemki wynosi z domku.
Btw podobno to Sir Arthos... |
Przynajmniej ja jakąs akcje zrobilem na tym filmie ;d
Szkoda lvla zapewne nie bedzie mu sie chciało odrabiac stracil ze 150ml expa czyli 35mln wiecej niz ja mam xD |
Cytuj:
:^) |
Oglądałem jak o***ali mu domek. o moj boze, koles to sellnie na ebayu czy gdzies i troche kaski wejdzie XD!
|
O ja pierdolę !
|
Cytuj:
@topic Oczywiście nie znam go/jej ale trochę mi szkoda tej osoby bo trochę trudu jest aby osiągnąć taki lvl. Normalna osoba by tylko wzięła rzeczy aby zarobić, a konto zostawiła w spokoju. |
Ja pierdolę same demon legi to może sellnoć za jakieś 10kk... do tego te bp co gościo miał z 1kk capa loota , z itemów : dsm , rh , itp ... a nie jakieś chain army z minosów xD
Przecież on jak to sellnie na ebay albo gdzieś to se samochód niezły kupi xD |
Cytuj:
I kiepskie porównanie, tibia a auto. |
UP
kilka cyferek to on ma ale na końcie bankowym -.- jak sprzeda te itemy ...tego też nie zazdrościsz? |
Cytuj:
@Topic A ja uważam inaczej. Pomimo tego, że już w to nie gram, to szczerze współczuję ownerowi Tripidy. Nessonkom i innym joł kolesiom, współczuję mentalności. |
Filmik jak ojebuje mu domek jest juz na youtube.com.. wystarczy wpisac Tripida Hacked
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |