Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Prosba do "nie skilujacych knightow" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=192682)

Kaczan____ 26-09-2008 08:28

Ja skilluje swoim knightem , mam 20 lvl i skille 56/53

1929 26-09-2008 09:40

a co ty chceszna guardi miec puste expowiska haha :D bez pacc to wcale sie nie da grac wszedzie pelno noobow ja kkazdy gada idz na pvp na wiekszosci pvp tez ciezko sie gra bez kumpli...

VLD 21-10-2008 21:34

Albo zmien server, albo poskiluj...

Zonta 21-10-2008 21:47

dc / cyce poh/ MS kolo thais/ef (polecam szczegolnie) Własnie zmienilem server bo juz nie moglem zniesc masy ludzi na pacc i na facc ( secura) zmienilem na harmonie i narazie jest spoko.

RextoN 21-10-2008 22:08

Jestes nocnym markiem to najlepiej bierz swiat Niemiecki gdzie jest najwięcej polaków (ja wybrałem Guardie)
Jakos problemów nie mam :)
W soboty i niedziele jest lipa bo jak mam troszkę więcej czasu i w południe wbije to wszystko pozajmowane =/
Ale tak to o 22+ gdy cała dzieciarnia śpi ja wbijam na Amazon Camp, Jaskinie koło Kazzo i Fibule.
Ostatnio na fibuli latał jakiś botter więc dałem sobie spokój i poszedłem na Amazon Camp zaliczając do tego dead z powodu Mumi która ma swoje paralyze -.-

Skillowac to skillowałem do 30 na trollach na rooku, a reszta sama się wbiła :P
Na początku jest trudno ale wole expienie niż skillowanie.

45 skilla i best hit w wicha to 109 a w Valkirie 129

Diablo91 21-10-2008 23:30

Chyba wszystkie miejscówki gdzie możesz expić zostały wymienione... Sam wiem jak to przerąbanie jest skillować na no-pvp knightem... 60/60 na 20 lvl w dzisiejszych czasach botterów jest rzadkością ;D... Sam teraz założyłem nowego knighta (zaś no-pvp) i zamierzam wbić 60/60 do 20 lvl... Czy mi się to uda? :D.

Ps. Gra jest dla ludzi, nie na odwrót ktoś tu napisał... I ma racje... To twój char i twoje skille... Nie przejmój się innymi tylko graj tak jak lubisz ;)

Ze'To 22-10-2008 11:33

co prawda gram sorcem ale... zmień świat - dobrze Ci radzę... ja wcześniej grałem również na no pvp... przyzwyczaiłem się do expienia z 10 osobami... kumple mnie namówili, żebym zmienił świat na inny... wybrałem Furorę : chłopie żyć nie umierać ! nikt Ci nie zabiera lootbaga, jak nikogo nie w*****sz nikt bez powodu Cie raczej bić nie będzie, EXPOWISKA PUSTE ! w kilka godzin wbiłem 13 lvl. Pomijając już to, że ludzie o wiele milsi (Polacy również!!) jak najszybciej zacznij grać na jakimś pvp i nie marudź :)

Exelon 22-10-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez borekziom (Post 2272310)
Niedawno wbiłem 80 i lvl robie w..1,5h?albo coś w tym stylu no expienie to po prostu czysta przyjemność jak widzisz te hity z 2 na początku i kończącą sie na dwa 00 a używam royal spearów

Robisz 200k/h na 80 lvlu waląc z royalek? Takie bajki to dzieciom z przedszkola
możesz opowiadać.:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RextoN
Skillowac to skillowałem do 30 na trollach na rooku, a reszta sama się wbiła

Może sie myle ale 30 skille na rooku to chyba baaaaaaaardzo długo sie wbija;)

RextoN 22-10-2008 20:23

To znaczy na tym landzie gdzie się odbierało profesję w tych podziemiach gdzie są Troll Leadery.

mercuv 22-10-2008 20:52

Zmieniam swiat bo to jedyna kozystna mozliwosc.
Mysle nad Xerena, Aurea, musi byc pvp. Jezeli ktos tam gra, prosze o mala pomoc, potem sie odwdziecze

lobakus 01-11-2008 11:41

Knight

Ja mam 14 lvl skille 42/40 i dobrze jest mój mlvl 2 prawie 3 a jak by co palem skille lecą duuuużo szybciej

Kubarek 01-11-2008 12:00

Ja mam 112ek ze skilami 82/62 i co? dobrze się gra, hity wcale nie są takie złe a np. hero nie wali wcale hitów po 250-300 jak niektórzy piszą, więc skilowanie moim zdaniem jest zbędne.

Tobie radze iść na kopalnie dwarfów na zachód od kazo bo tam jest ich od groma i wątpię żeby wszystkie były zajęte. Może też być MT tomb albo po prostu na cycach jak nie ma ludzi to exp idzie niezły

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22.