![]() |
-kurwa co sie cieszysz kutasie jeden.;(;(;(
-nie to nie wy*******aj.X( -to wy mnie kurwy zabiłyście zajebie cie kurwa!!!8o;(;(;( |
HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHHAHA AHAHHAHAHAHAHAHAH xDwymiatasz xDD
|
Ahahahahahaha
"JA NIE MAM ZYCIA , TIBIA JEST MOIM ZYCIEM" "WYJEBANE KUPIE SOBIE X BOXA" "A CZY JA CIE KURWA OBRAZAM JEBANCU KURWA?!" buhuauhahuahua jaki kurwa kretyn omfg nie wieze ze takie debile istnieja na tej planecie |
Warto było poświęcić te 15 minut XD
|
Lol'n'roll : d Dostałem ataku smiechu xddd
"Przychodzę do domu a tu mi bot na*******a na całe mieszkanie BOOOO BOOOO" On jest niebezpieczny dla społeczeństwa: O |
pwn3d xDD
btw, kumpel go zajebal gdy on botowal na chakoyach... a nie ze go zabily chakoye xD |
Między nami, botterami!
|
Głos to ten koleś ma wyjebany jakby dykte przez chleb pił ...
Swoja drogą to jakiś psychol ... :| ile on ma lat? ale i tak głos ma wyjebannyyyyyyy |
Prawdziwy miszcz.
Jak mowi awerios to slychac w tle dzwiek alarmu blackd ;> |
Own3d....Nie mam sił XD!
Eee a na komórkę można wrzuci oczywiscie przez kabel USB^^. Ja już mam Xd Dajee maxx o ile tyle może byc... |
@2up
Nom, potem mu karzą wyłączyć, więc to nic spostrzegawczego. @edit Rozesłane kumplom na gg, na komie, na Tibii(!) i gdzie się jeszcze da. |
Cytuj:
|
Po krótkiej rozmowie ze mną powiedizal ze deleted i kurwa dotrzymał słowa : Averios, will be deleted at Nov 15 2008, 17:58:39 CET
Bedzie załował :D |
OW3ND :D:D Gosciu ma niezle zjechana psyche :D
|
Cytuj:
|
Jak robiliśmy pierwszy Inquisition na Candii, to podczas robienia Last roomu, też były takie płacze i krzyki jakie ten gość robił, ale w nieco większym natężeniu, przez większą ilość osób;)
kk Time to skateboarding... |
You Made My Day ! ;ddddddddddddddddd
|
xDDDDDDDDDDDD hahahAHH owned XDDDDDDDDDD
tu coś z tej serii ;D http://pl.youtube.com/watch?v=uRRcQonuZy8 |
"słońce jest żółte, trawa zielona"! hahahhahaha
hahahhahaha made my day! hahahahha, rotfl hahahahhaa |
A teraz powiedzcie mi gdyby to zabił go w grze jego brat w pokoju obok i gdy ten adhdowiec miał nóż koło ręki jakby to się skończyło.
Bardzo niebezpieczny nieobliczalny człowiek, albo tylko w gębie, myślę, że rodzicom się nie udało wychować dziecka... On nie był zły przez chwilę tylko całe 15 minut tyle ile trwał "film" :D Pewnie w szkole same piątki bo nauczyciele się go boją rofl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |