Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kiedy to się skończy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193236)

domin3x 21-09-2008 00:00

Pierdzielisz :o

Gelt 21-09-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2273863)
To się nazywa trudny okres dojrzewania. uważasz wszystkich młodszych od siebie za frajerów, downów, upośledzonych psychicznie i nie wiem co jeszcze. Zapewne takie zachowanie i poglądy przejdą ci z czasem. Twojego pokolenia? Uważasz, że jesteś tak bardzo starszy od nas??. Ja właśnie widzę to odwrotnie. Rocznik 92,3,4,5 jest dużo mądrzejszy i rozsądniejszy(oczywiście poza wyjątkami)od 91,90,89 itd(nie chciałem w zadnym stopniu nikogo obrazac) Zanim napiszesz kolejny taki temat pomysł
Phii.. ograniczyć dostęp internetu młodzieży?? Buhauhauhauhhauuha

Ja zaobserwowałem wręcz odwrotnie. Pamiętam, że kiedyś dziewczyny w moim bylym gimanzjum się szanowały, a chłopaki pili piwo gdzieś na polance gawędząc: ) Teraz młodsze roczniki bzykają sie z kim popadnie i piją na ulicy jakieś alpagi robiąc przy tym zamieszanie. Oczywiście sa wyjątki: )

Argen 21-09-2008 00:13

@up

Gdzie się podziały te piękne czasy kiedy gimnazjaliści pili piwo na polankach(pełna kultura...), no gdzie?!

@topic

Hah, masz 17 lat i uważasz się za jakiegoś strasznie dojrzałego?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Davido16 (Post 2273797)
Do yuo spake englisz?

Podaj link do obcokrajowych forów, gdzie inaczej Ci odpowiedzieli.

Dobre, dobre. xD

Tana 21-09-2008 00:16

Wiecie, 'pokolenie' jest tu slowkiem calkowicie nie pasujacym, a przypisywanie zachowan do wieku też nie jest trafione, ale prawda jest taka, że od czasu do czasu (co daje sie obserwowac na tym forum) robi sie mała rewolucja. Wszystko chyba zalezy od niepisanej mody. Przez pół roku wszyscy udaja wazniakow, pozniej przez pare miesiecy wszyscy chca pokazac jacy sa cool bo ich nic nie obchodzi, a jeszcze pozniej wszyscy jada po wszystkim, lacznie z ich rodzina, zwierzatkami i przydomowym ogrodkiem. :p

Wiem, ze to takie moralizatorskie pitu-pitu, ale wystarczy popatrzec na wiekszosc odpowiedzi jaka do tej pory sie pojawila. Własnie siedzimy w okresie 'byc fajnym = pokazac jak niefajny jest ktos inny' ;)

Kamliss 21-09-2008 00:22

Spójrz sam na ten temat, co o nim sądzisz? Taak, powiedz to głośno..... "japierdole!"

Serious Sam 21-09-2008 00:30

Autor miał trochę racji, co do tego, że młodzież w internecie zachowuje się tak, jak się zachowuje, ale myślę, że nic na to nie poradzimy, nawet jak zabronimy im internetu (co nie jest możliwe) - takie czasy i to prawda, że kiedyś było lepiej (nie mówię tu tylko o internecie) , ludzie ogólnie mówiąc byli bardziej kulturalni.

Gangrel 21-09-2008 00:31

@Lechista

Na jakiej podstawie wnioskujesz tą przewagę między rocznikami? Odpowiedź poproszę na PW.

@Topic

Nie skończy się to nigdy. Dlatego nie warto dyskutować.

Closed.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25.