![]() |
Cytuj:
|
Koleś zatrzymał się, gdy dostał Fire Bombe pod nogi, czyli to bot, a nie ping.
A po za tym, gdyby padł na Froście grając ręcznie, to po zalogowaniu się nie szedł by na nie z powrotem tylko poszedł by po Blessy i Aola. |
Cheapest , siadło ci ?
Skoncz w*******ac swoje niestworzone teorie o bocie bo stajesz sie bardziej zalosny niz jestes lamusku ;) Wyjdz lepiej na zewnatrz na 15min chociaz bo siedzenie caly dzien przed PC zle ci robi. Poczytajcie .de , tam jest choc troche madrych ludzi Nie bede sie z wami klocil bo nie chcem schodzic do poziomu cheapesta (rotfl) Ping. |
Dzieci jest nawet temat tego 33 msa ze pingowal. I nie musial bocic. On po prostu expil na frostach, dostal pinga, wbil znowu, szedl z templa do depo (?) i kolejny ping.
|
Cytuj:
|
A teraz poleci ban bo link podmieniony do exe........
|
wytłumaczy mi ktoś co to znaczy pingować/być z pingowany?
|
Fajny filmik i GZ dla tego 33 levela za u....nie BOTERA, może się koleś nauczy uczciwej gry.
|
Cytuj:
@film Moim komentarzem będzie komentarz pana stojącego po prawej ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak hodził bez aola to już jego problem, nie wiem po co tyle gadania, przeciez mugł też paść na frostach i stracić takie itemy wienc jak nie ma 5k na aola to jego problem bo 5k to ja mam w chwile na rotach
@edit pewnie był teżbez blesinguw? |
Cytuj:
lol weś na którym ots'ie grasz , ze aol po 5k chodzi? żal... a jak bys uwaznie czytal lub oglądał film to byś widział co i jak. |
Cytuj:
O w mordę 5k aol, według Karlińczyków pewnie tak, rozjebałeś mnie nie ma co... 8o |
Cytuj:
Jeżeli chodzi o ping komputerowy: NP przez gg: Wysyłanie nadmiernej ilości wiadomosci w jednym momencie. Powoduje to że kiedy uzytkownik danego (pingowanego) gg chce je wylaczyc, wyswietla sie "brak odpowiedzi" i musi przez jakies 30 sekund czekac az sie wylaczy. I własnie te 30 sekund wykorzystal dawca filmu. Ping telefoniczny: Wysyłanie nadmiernych ilosci wiadomosci z bramki sms(oczywiscie w jednym momencie). Powoduje to iż skrzynka miesci max 999 wiadomosci (w telefonach z karta pamieci), i jezeli niejest to telefon z karta pamieci to procesor w telefonie pada. Telefon do wymiany. Do pingowania uzywane sa przewaznie programy. (to dla tych mniej wiedzacych) Pozdro 500 |
Cytuj:
A w gadu gadu jest blokada spamerska która pozwala na wysyłanie określonej liczby wiadomości w określonym czasie. No i nie wierzę w to, że telefon z przepełnienia padnie (procesor), najwyżej się zawiesi. |
Czy wy naprawde myslicie, ze z JEDNEGO komputera z laczem mniejszym niz 1gbit da sie kogos spingowac?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |