![]() |
fuck, dogon sobie takiego...
|
Cytuj:
|
@up: myślę, że nieco więcej na gościa z (wczoraj oglądałem filmik, mogę nie pamiętać) 5,6k hp.
10 - 15 osób to chyba spam ue, albo bot z dokładnością do 0,1s w przypadku combo z sd. |
Cytuj:
|
a po co, lp ma zwyczaj wchodzenia w trapa :cup:
a tak na serio - postac moze i jest niesamowita ale z pewnosci NIE zostala stworzona "legalnie" |
Na Harmonii Napster byl w stanie dac 12 mln za kepelutek : -)
|
oczywiscie legalnie i samodzielnie zdobytych 12 mln xD
|
Pamietajmy o tym , ze to tylko pieniadze ktorych lord'paulistinha ma od cholery a takiego addona tak naprawde pojedyncze osoby moga miec.
|
Tak właściwie, to nie musiałem tego filmiku przewijac ;P zauważcie, że miedzy x1 a x50 niema żadnej różnicy w jego chodzeniu :P
|
ja jestem zaciekawiony po ile hp mu daje exana mort skoro exura mu daje po 100hp~ :D
|
ja i tak czekam, az Serek go przegoni :PP nie raz udawadniał ze jest najlepszy :D
W koncu teraz Dm klepie pz i moze expic |
moze, tylko po co ?
|
Myślę, że utani hur czy time ringi nic mu nie daja, chodzi już tak szybko, że grafika w tibii tego nie wyrabia. Sami widzicie map click i co chwile przerwa, chodzi seriami po 30 kratek bo tibia jest za wolna :P
|
Lord'Paulistinha's best recorded day:
26 Sep 2008 +7,710,794 1 371 a jeszcze dzien sie nie skończył ;x gz dla niego |
Cytuj:
a waypointy na frosty sa na forum ng, wystarczy chwile poszukac jak ktos by chcial |
Jak się ma tyle kasy co on, to taki addon nie stanowi problemu finansowego ;d
|
Cytuj:
Temat: Wielkie mi co. |
Cytuj:
|
BB - Bogaty Botter ; )
11 mlvl ma juz, fdp jeden! (ja mauo skapnijenty jezdem!) PS. Dajcie linka do skrypta na zrobienie tego addona! Chyba ze sam go napisal, ale o takie umiejetnosci go nie posądzam :D 11:50 Ziragon Talchibens [9]: fdp Ju iz rajt! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |