![]() |
Cytuj:
2. Mówię ci baranie bezmózgi ze na tym serwie grają admini na innych nickach to raz a dwa na Podolskim '20 gra mój 8 letni brat który nie wie nawet co to jest "admin". 3. kk idź na : http://www.katolik.pl/ |
Właśnie pokazałeś swój poziom LaYs :)
|
ty swój pokazujesz od swoich 3 postów
|
Mam to odbierać jako komplement?
heh, no to dziękuję ;) |
Cytuj:
1. Widać. 2. Dobry człowieku, czy mógłbyś mnie nie obrażać? A jeśli twój brat nie wie co to admin ciekaw jestem jakim cudem potrafił pisać białymi literkami :) A do tego miał 1sze miejsca, pozdrów go i niech się szkoli, będzie z niego gracz, hehe :p 3. Ja nie wiem, ty masz jakieś problemy z katolikami? Nie rozumiem no ale może nie będzie mi nigdy dane zrozumieć tego punktu... Cytuj:
Cytuj:
|
A proszę bardzo, prowadź dalej. Nie zabraniam Ci przecież tutaj pisać.
Tylko jednego nie rozumiem - do czego Wy dążycie poprzez te najeżdżanie na siebie? |
Cytuj:
Więc, żeby było jasne, ci których oceniam, są oceniani jako gracze(z tego co jestem w stanie zobaczyć poprzez grę z nimi[przez micro nie gadam, voice_enable 0]), a nie jako ludzie. Nie licząc odpowiedzi na konkretne posty które już mogą coś o kimś powiedzieć, a bardziej w których ludzie sami coś pokazują. Może to nie jest "dobre" podejście, ale tak już mam i ciężko by mi było to zmienić, przynajmniej teraz wszystko mniej lub bardziej wyjaśniłem. Pozdrawiam, Tuben. |
Uwierz, że mi ciężko było podjąć tę decyzję. Na pewno inaczej byś pisał o tym, gdybyś był na moim miejscu i musiał zajmować się serwerem + osobno każdym adminem i nadto jeszcze forum. Naprawdę, czasem są chwilę, w których po prostu nie daje sobie rady z tym wszystkim i to mnie przerasta. Powoli zaczynam rozumieć, dlaczego odszedł Shinijx.
|
Czytałem, sprawdzałem wasze wypowiedzi koledzy i stwierdziłem że wszystko to OFFTOPIC! nic nowego na temat mojego bana od kaktusa.
No ale jeżeli już wszyscy o tym a i jeden z Adminów mnie prosił bym się też wypowiedział. Bebilon - Dla mnie nie był zły. Pomimo tych tk, slayow i troche rozrzutnego rzucania banami. Nie był najgorszy. Lecz jeżeli na prawdę chitował (chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy że serio chciał sprawdzić adminów. Robił to for fun) To definitywnie słusznie stracił admina. Była tam mowa o Lays. Własnie dzisiaj wspominałem Naolin'owi o Lays. Uważam że jest to najbardziej ogarnięty Admin z tego servera. Nie wrzuca jakiś awp_india czy scout mapek gdy jest full osób i połowa się męczy, patrzy także na resztę a nie tylko na siebie. Dobra, a teraz kochani moi a w szczególności ty Kaktusku. Powiedź mi dlaczego nadużyłeś władzy admina i tak po prostu wkleiłeś mi bana? Do tego oczerniając mnie że wygadywałem coś przez micro? |
Cytuj:
|
Cytuj:
W razie twoich odpowiedzi Kaktus, nie musisz się męczyć, ja zdania nie zmienię, dla ciebie się moje zdanie nie musi liczyć ale uwierz mi, że są ludzie którzy i na to zwrócą uwagę. Przed ewentualnym banem za obrażanie, polecam spoglądnąć kilka postów wyżej na post LaYs-a i się zastanowić nad tym, czy jesteście ponad prawem czy nie. Pozdrawiam, Tuben. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |