Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy patch: 30.09.2008 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193839)

Magic-Motarko 30-09-2008 21:36

Update fajny, szkoda tylko, że jeżeli logujemy na www.tibia.com widać nasz Account Name... Nom ale trudno, bynajmniej passy będzie łatwiej zapamiętać, chociaż nie wiem czy skorzystam xD

KlonAdam 30-09-2008 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamardon (Post 2282373)
Nic dodac, nic ując, poprostu cipsoft!!! Kupowanie manasow w calych bp-.-
Na nie ktorych Otsach czegos takiego NAWET nie ma... Z*** sprawe. Z tym name nawet okey, a ten cap to git jak kiedys nareszcie :)

Gdybyś posiadał tutora na ostatnim updacie to bys wiedzial ze mozliwosc kupowania backpackami byla juz dawno ( trzeba bylo mic puste bp ), teraz tylko dodali ze nie trzeba posiadac pustych bp ;)

Więc jak nie wiesz co bylo i myslisz ze to nowosc to...

A_Legend_Who_Never_Die 30-09-2008 21:38

na otsach byla taka funkcja, nasz wlasny account name
teraz jak mozna dodawac litery a-z konta beda bardziej bezpieczne! :D

Mentos23 30-09-2008 21:43

Hmm zmieniłem login, odpalam Tibię(starą), loguję się i... Invalid Account Name X(
Super...

Ynalok 30-09-2008 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamardon (Post 2282373)
Nic dodac, nic ując, poprostu cipsoft!!! Kupowanie manasow w calych bp-.-
Na nie ktorych Otsach czegos takiego NAWET nie ma... Z*** sprawe. Z tym name nawet okey, a ten cap to git jak kiedys nareszcie :)

No tak jak grasz na ots a na rl tibi kupujesz maxymalnie 2 mana potiony to Ci to nie robi różnicy

@up

tez tak mialem ale juz jest normalnie :D:D

Pawciozz 30-09-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KlonAdam (Post 2282515)
Gdybyś posiadał tutora na ostatnim updacie to bys wiedzial ze mozliwosc kupowania backpackami byla juz dawno ( trzeba bylo mic puste bp ), teraz tylko dodali ze nie trzeba posiadac pustych bp ;)

Więc jak nie wiesz co bylo i myslisz ze to nowosc to...

Naprawdę? Niewierzę... To chyba logiczne że dało się tak kupować, omfg... Na starej tibii bez trade-sys też tak się dało... Zachwyciłeś mnie, i ty niby masz tutora?...

A_Legend_Who_Never_Die 30-09-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentos23 (Post 2282522)
Hmm zmieniłem login, odpalam Tibię(starą), loguję się i... Invalid Account Name X(
Super...

:(:(:(;(
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ynalok (Post 2282529)
No tak jak grasz na ots a na rl tibi kupujesz maxymalnie 2 mana potiony to Ci to nie robi różnicy

@up

tez tak mialem ale juz jest normalnie :D:D

hahahahhahaa ale mu powiedziales! duzy plus ode mnie 8o:]:p;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawciozz (Post 2282530)
Naprawdę? Niewierzę... To chyba logiczne że dało się tak kupować, omfg... Na starej tibii bez trade-sys też tak się dało... Zachwyciłeś mnie, i ty niby masz tutora?...

nie wiem co Ci odpisac, ale po czesci masz racje

Pozdraiwam

Mentos23 30-09-2008 21:53

@Ynalok
Updejtnołeś czy przeczekałeś :confused:

filiplol 30-09-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentos23 (Post 2282522)
Super...

Chodzi o to że jak nie masz nowego patcha a zmieniłeś nazwę konta to nie zalogujesz się, musisz ściągnąć patcha ze stronki tibi.

lamp999 30-09-2008 21:58

Update 30.09.2008r.

Prezent na dzień chłopaka... ^^

Fureyka 30-09-2008 22:01

Czy ktokolwiek skarzyl sie na problem w zapamiętaniu kilku cyfr? Dlaczego zmieniaja cos co dzialalo jak najbardziej poprawnie zmiast zmian prowadzacych to usuniecia lag, botterow i innych rzeczy, ktorych naprawde oczekujemy?
Zmienili to bo dzieci mialy problem z zapamietaniem cyfr i hasel, teraz bedzie latwiej gdy to zapamietania beda mialy kombinacje liter i hasel?

Kupowanie w backpackach jak najbardziej okey ale nowy system logowania z nazwa konta to totalna porazka.

Mentos23 30-09-2008 22:02

Faktycznie, dzięki, gupi się wziąłem za zmianę nicka zamiast najpierw ściągnąć co trza :D

A_Legend_Who_Never_Die 30-09-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2282553)
Czy ktokolwiek skarzyl sie na problem w zapamiętaniu kilku cyfr? Dlaczego zmieniaja cos co dzialalo jak najbardziej poprawnie zmiast zmian prowadzacych to usuniecia lag, botterow i innych rzeczy, ktorych naprawde oczekujemy?
Zmienili to bo dzieci mialy problem z zapamietaniem cyfr i hasel, teraz bedzie latwiej gdy to zapamietania beda mialy kombinacje liter i hasel?

Kupowanie w backpackach jak najbardziej okey ale nowy system logowania z nazwa konta to totalna porazka.

masz racje, ale to raczej cipsoftu pomysl, nie graczy. oni czesto wymyslaja jakies ulatwienia/udziwnienia :confused: po tylu godzinach spedzonych w biurze i tylko jednej maszynie do kawy! no helllooooł?

Fureyka 30-09-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez A_Legend_Who_Never_Die (Post 2282556)
masz racje, ale to raczej cipsoftu pomysl, nie graczy. oni czesto wymyslaja jakies ulatwienia/udziwnienia :confused: po tylu godzinach spedzonych w biurze i tylko jednej maszynie do kawy! no helllooooł?

Ulatwienia tak, ale nie nam tylko hackerom. Dlaczego moja nazwa konta jest widoczna na stronie i podczas logowania?
Mogliby zajrzec na proposal board a swoje genialne pomysly zachowac dla siebie.

A_Legend_Who_Never_Die 30-09-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2282562)
Ulatwienia tak, ale nie nam tylko hackerom. Dlaczego moja nazwa konta jest widoczna na stronie i podczas logowania?

Now, to jest w ogole smieszne ze nagle po 11(?) latach zaczelo im przeszkadzac trudnosc w zapamietywaniu hasel

Czy ktos w ogole mial taki problem? : o

Rybzor 30-09-2008 22:22

Kurde, nie mogłem się z renejmować na "Ryba" :<. Ale Rybzor też może być :P

Pawciozz 30-09-2008 22:23

Cytuj:

Masz rację, ale g***o ich to obchodzi, skoro oni tylko na tym kasę trzepią?

Acc Name to totalna porażka, mam nadzieję, że ktoś napisze mail'a do Supportu o przywrócenie starego dobrego account numbera, chociaż i tak myślę, że każdy taki list poleci na "śmietnik".

@Ryba - Aaa, znamy twój acc name, hack'niemy Cię, masz przechlapane, trzeba było się nie chwalić... xD.

Ja tam nie zmieniam acc numbera, jest dobrze tak jak było. :)

Rumu 30-09-2008 22:32

Zmiana numeru/nazwy acc jak najbardziej zbędna.:D:D

Patch robiony chyba tylko po to żeby botów nie było te symboliczne 2 dni.B)

Prostynick 01-10-2008 02:39

Cytuj:

Już czekam naprzeciwko Twojego domu z lunetą i jak tylko wejdziesz na stronę tibia.com to przechwycę przy pomocy owej lunety, zapasowych lornetek i zestawu młodego snajpera, twój login do tibii.

naja 01-10-2008 07:03

Patch jak dla mnie all na +, ale najbardziej co mi się podoba to to, że już nie trzeba liczyć(pamiętać) i układać loota w bp przy sellaniu u NPC, żeby wiedzieć ile czego się ma. Teraz sellanie loota to czysta bajka i trwa parę sekund, nawet jak się ma kilka bp z różnymi "śmieciami"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.