![]() |
Update fajny, szkoda tylko, że jeżeli logujemy na www.tibia.com widać nasz Account Name... Nom ale trudno, bynajmniej passy będzie łatwiej zapamiętać, chociaż nie wiem czy skorzystam xD
|
Cytuj:
Więc jak nie wiesz co bylo i myslisz ze to nowosc to... |
na otsach byla taka funkcja, nasz wlasny account name
teraz jak mozna dodawac litery a-z konta beda bardziej bezpieczne! :D |
Hmm zmieniłem login, odpalam Tibię(starą), loguję się i... Invalid Account Name X(
Super... |
Cytuj:
@up tez tak mialem ale juz jest normalnie :D:D |
Cytuj:
Naprawdę? Niewierzę... To chyba logiczne że dało się tak kupować, omfg... Na starej tibii bez trade-sys też tak się dało... Zachwyciłeś mnie, i ty niby masz tutora?... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdraiwam |
@Ynalok
Updejtnołeś czy przeczekałeś :confused: |
Cytuj:
|
Update 30.09.2008r.
Prezent na dzień chłopaka... ^^
|
Czy ktokolwiek skarzyl sie na problem w zapamiętaniu kilku cyfr? Dlaczego zmieniaja cos co dzialalo jak najbardziej poprawnie zmiast zmian prowadzacych to usuniecia lag, botterow i innych rzeczy, ktorych naprawde oczekujemy?
Zmienili to bo dzieci mialy problem z zapamietaniem cyfr i hasel, teraz bedzie latwiej gdy to zapamietania beda mialy kombinacje liter i hasel? Kupowanie w backpackach jak najbardziej okey ale nowy system logowania z nazwa konta to totalna porazka. |
Faktycznie, dzięki, gupi się wziąłem za zmianę nicka zamiast najpierw ściągnąć co trza :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mogliby zajrzec na proposal board a swoje genialne pomysly zachowac dla siebie. |
Cytuj:
Czy ktos w ogole mial taki problem? : o |
Kurde, nie mogłem się z renejmować na "Ryba" :<. Ale Rybzor też może być :P
|
Cytuj:
Masz rację, ale g***o ich to obchodzi, skoro oni tylko na tym kasę trzepią? Acc Name to totalna porażka, mam nadzieję, że ktoś napisze mail'a do Supportu o przywrócenie starego dobrego account numbera, chociaż i tak myślę, że każdy taki list poleci na "śmietnik". @Ryba - Aaa, znamy twój acc name, hack'niemy Cię, masz przechlapane, trzeba było się nie chwalić... xD. Ja tam nie zmieniam acc numbera, jest dobrze tak jak było. :) |
Zmiana numeru/nazwy acc jak najbardziej zbędna.:D:D
Patch robiony chyba tylko po to żeby botów nie było te symboliczne 2 dni.B) |
Cytuj:
|
Patch jak dla mnie all na +, ale najbardziej co mi się podoba to to, że już nie trzeba liczyć(pamiętać) i układać loota w bp przy sellaniu u NPC, żeby wiedzieć ile czego się ma. Teraz sellanie loota to czysta bajka i trwa parę sekund, nawet jak się ma kilka bp z różnymi "śmieciami"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |