![]() |
Ludzie przestancie robic offtopa wiem ja tez go teraz zrobie ale to jest nude jak w wielu temat ciagle sa kłótnie a to oskarżają o użycie bota,a to o to że grają na non/pvp bo mają nieodpowiedni charakter.
Troche tolerancji ludzie wybór rodzaju świata gry to wybór a według mnie każdy powinien mieć wybór i nie powinien być za niego obrażany, wybór czy ktoś używa bota czy nie to też wybór indywidualny. Sorry za offtop ale nie moge już wytrzymać ciagłych oskarżeń o boty i inne rzeczy. |
Cytuj:
|
zal tibiasoft.com lub allegro ile bot ng teraz kosztuje 25 zl dlamnie to nic
|
Z Tibiasoft.com ściągnie tanie, beznadziejne Tibia Auto ... A wystarczy tylko umieć parę tricków i już można się cieszyć NG za darmo.
#UP Różnica jest taka, że ty wydałeś za Tibia NG 30 zł - ja mam go za darmo. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tak pozatym to blackd > reszta botów. kthxbye xP |
Cytuj:
|
Moim Zdanie Fajnie sie Gra Knightem Nie Trzeba wracać bo spear w przypadku palla a sorc i drut bez pacca to jest Nieporozumienie.!!!
;d;););) |
@up
1 patrz gosciu na daty i poprzednie posty! 2 to nie jest juz temat do rozmowy o najcie ty do obrzucania sie miesem! P.S. Sry za offtop i bledy ortograficzne ale jestem zbulwersowany.X( |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
nie wypadaja, ale sie lamia.. wiec do depo trzeba wracac. gosciu ma racje, sorc lub druid to profesje stworzone do pacca, bez pacca bezsens nimi grac. no, jedynie jakies avalanchki/gfb + of/d lairy to dobre rozwiazanie, ew. icicle na jakiejs deeper fib. |
Podstawową zaletą knighta w dzisiejszych czasach jest niestety to, że najłatwiej i najwydajniej sie nim boci pozatym ma dużo hp i na wiekszych lv jest jak czołg. Tyle
|
Cytuj:
|
Sorce/druidzi czesto zmieniaja profesje na knighta bo nie ma waste, nie trzeba wiecznie patrzec na mane itp.
Nie wszyscy knighci to boterzy |
Cytuj:
|
Wloguj na tibie i przeprowadz sonde na game - chat.
btw. ja wytrzymalem do 75 i narazie nie gram, jak mi sie zachce to poskiluje, to zaden problem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |