Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Co takiego ma knight w sobie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193863)

Qlos 05-10-2008 19:26

Ludzie przestancie robic offtopa wiem ja tez go teraz zrobie ale to jest nude jak w wielu temat ciagle sa kłótnie a to oskarżają o użycie bota,a to o to że grają na non/pvp bo mają nieodpowiedni charakter.

Troche tolerancji ludzie wybór rodzaju świata gry to wybór a według mnie każdy powinien mieć wybór i nie powinien być za niego obrażany, wybór czy ktoś używa bota czy nie to też wybór indywidualny.

Sorry za offtop ale nie moge już wytrzymać ciagłych oskarżeń o boty i inne rzeczy.

ZapodajMuze 05-10-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuLtI_^of^_HeLL (Post 2287631)
Bo wole grac uczciwie a na pvp nie lubie bo jak skiluje se normalnie to podejdzie noob zacznie mnie ic albo stale mraz przed depo a tu mi gosciu ue i huj ded dlatego nie gram na pvp

A najgorsze jest to , ze nie botujesz nie dlatego ze jestes rzekomo "Uczciwy" tylko dlatego , ze nie wiesz skad skolowac bota ,skrypty lub nie masz na niego pieniedzy .

MuLtI_^of^_HeLL 05-10-2008 20:20

zal tibiasoft.com lub allegro ile bot ng teraz kosztuje 25 zl dlamnie to nic

De'Lux 05-10-2008 20:23

Z Tibiasoft.com ściągnie tanie, beznadziejne Tibia Auto ... A wystarczy tylko umieć parę tricków i już można się cieszyć NG za darmo.

#UP

Różnica jest taka, że ty wydałeś za Tibia NG 30 zł - ja mam go za darmo.

*Carlsberg 05-10-2008 20:33

Cytuj:

Z Tibiasoft.com ściągnie tanie, beznadziejne Tibia Auto ...
I w dodatku z keyloggerem.

Cytuj:

A wystarczy tylko umieć parę tricków i już można się cieszyć NG za darmo.
Ta, crackowanie to 2 minuty
Cytuj:

zal tibiasoft.com lub allegro ile bot ng teraz kosztuje 25 zl dlamnie to nic
Gz kupowania NG , poprostu gz.

A tak pozatym to blackd > reszta botów. kthxbye xP

LookamZzaRogu 05-10-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuLtI_^of^_HeLL (Post 2287617)
@LookamZzaRogu
Zal mi cie ze powiedzialem ze z tibisoft.com mozna sciagnac bez vira to nie znaczy ze boce i dla twojej wiadomosci tylko raz wzyciu bocilem:/

Dzieki Wszystkim Za pomoc

Czytanie ze zrozumieniem, plix? Szkoła podstawowa? -.- Napisałem, że przez Ciebie kolejny noob będzie botował. Skoro jesteś taki kurwa uczciwy to po chuj podajesz takie strony na forum? Thx

elocguno1 12-10-2008 09:33

Moim Zdanie Fajnie sie Gra Knightem Nie Trzeba wracać bo spear w przypadku palla a sorc i drut bez pacca to jest Nieporozumienie.!!!

;d;););)

Silverius 12-10-2008 10:06

@up
1 patrz gosciu na daty i poprzednie posty!
2 to nie jest juz temat do rozmowy o najcie ty do obrzucania sie miesem!

P.S. Sry za offtop i bledy ortograficzne ale jestem zbulwersowany.X(

Me$z 12-10-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elocguno1 (Post 2294603)
Moim Zdanie Fajnie sie Gra Knightem Nie Trzeba wracać bo spear w przypadku palla

Tak, jakbyś chciał wiedzieć to speary już nie wypadają..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elocguno1 (Post 2294603)
sorc i drut bez pacca to jest Nieporozumienie.!!!

Twój post to nieporozumienie:)

robek 12-10-2008 22:18

@up
nie wypadaja, ale sie lamia.. wiec do depo trzeba wracac.
gosciu ma racje, sorc lub druid to profesje stworzone do pacca, bez pacca bezsens nimi grac. no, jedynie jakies avalanchki/gfb + of/d lairy to dobre rozwiazanie, ew. icicle na jakiejs deeper fib.

Elesar Inferno 13-10-2008 00:59

Podstawową zaletą knighta w dzisiejszych czasach jest niestety to, że najłatwiej i najwydajniej sie nim boci pozatym ma dużo hp i na wiekszych lv jest jak czołg. Tyle

Me$z 13-10-2008 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2295706)
Podstawową zaletą knighta w dzisiejszych czasach jest niestety to, że najłatwiej i najwydajniej sie nim boci pozatym ma dużo hp i na wiekszych lv jest jak czołg. Tyle

To że się nim najłatwiej boci to jest fakt, ale już napewno takim czołgiem nie jest przez to, że wprowadzili poty..

VLD 15-10-2008 19:42

Sorce/druidzi czesto zmieniaja profesje na knighta bo nie ma waste, nie trzeba wiecznie patrzec na mane itp.

Nie wszyscy knighci to boterzy

Levi 15-10-2008 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VLD (Post 2298760)
Sorce/druidzi czesto zmieniaja profesje na knighta bo nie ma waste, nie trzeba wiecznie patrzec na mane itp.

Nie wszyscy knighci to boterzy

nie zgodzę się...każdy kina to bot na skillowaniu, nie ma mocnych, nie wbijesz 80 skilla recznie (no chyba że na monku na pvp:P)

VLD 15-10-2008 20:03

Wloguj na tibie i przeprowadz sonde na game - chat.

btw. ja wytrzymalem do 75 i narazie nie gram, jak mi sie zachce to poskiluje, to zaden problem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46.