![]() |
A to zes sie Cristal Wpakowal ... no ale nic rob.
W tym czasie postaraj sie dopracowac szczegoly i bardziej sie postarac zalozmy ze zrobisz 2 party w ciagu tych 10 dni to zrob je bardzo dokladnie. Naucz sie obslugiwac gimpem i skorzystaj z poradnika ktory ci podalem i jakos moze cos z tego wyjdzie ;].:cup: |
Why ten zamek taki pusty? ten władca ćenia ma laske ferumbrasa z LITERA
F czabylo mu jakas inna dac bo coto ferumbrass jest a tak to git :P |
Cytuj:
A! I nie uwierzę ci, że masz dys~~ coś tam. @Topic: Dopracuj ładnie kolejne party jak masz tyle czasu ;). |
Cytuj:
@Topic. echhh czekam z nie cierpliwością na nexta, a do nexta troche czasu. no nic trudno może wytrzymam |
Eh... raczej się nie doczekamy następnego parta. A dlaczego? A dlatego, że Cristal został zbanowany... Temat chyba raczej do usunięcia...
|
@up
Nie chce cię martwić, ale bany się kiedyś kończą. |
you_ying. Jag byś czytał dokładnie posty to byś wiedział
Że: Cytuj:
|
ja zrobiłem necromate http://i250.photobucket.com/albums/g...robal/out1.jpg
możesz go wykorzystać ;] |
#up
Dzięki;) Co prawda mam już swojego nekromantę, ale ten twój i tak pojawi się w fake. Co prawda jest bez chodzenia, ale obejdzie się:p. I jeszcze pytanko: czy może być pod twoim imieniem? Next Part wkrótce, jest gotowy, ale coś mi Imageshack strasznie wolno chodzi, co kończy się niewyświetleniem strony;) |
Może dlatego ci wolno chodzi, bo nie masz zapisanych w PNG i zajmuje wolno miejsca? Zapisuj w .png to będzie zajmowało o wiele mniej i szybciej dasz party. Fake taki jakiś owaki... Efekty z painta - ściągnij GIMPa i potrenuj. 6/10 na zachęte
@Down Ja tylko wyraziłem moją opinię o fake. Tak można, nie? ;P |
@UP
Wystarczy tylko jeden post a nie dwa, żeby mu mówic o tych efektach... Zaczyna więc może robic to co chce. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |