![]() |
Bardzo ciekawy post, może niektórzy gracze zmienią swoje podejście do Tutorów.
Kiedyś możesz potrzebować pomocy... :( |
Widać że CipSoft nie wie o co chodzi mało jest tych Tutorów i Senior Tutorów co pomagają z dobrej woli zwykle chodzi im o zostanie GM albo o władze ciągle widzę jak na tibi botuje jakiś tutor albo senior tutor i już nie raz od senior tutorów słyszałem : jak chcesz to mogę ci załatwić zmianę nicku za 20k
|
Cytuj:
2. Twierdzicie, że dużo wam się należy 3. Gówno wam się należy 4. Wasza jedyna zaleta to to, że im więcej jest was wlogownych, tym szybciej respią się moby. |
Powiedzial:
Name: Xeremon Account Status: Free Account |
No ale ja obecnie nie gram. Gdybyś miał nieco masy mózgowej, to byś się zczaił, że granie 120msem na facc zbytniego sensu nie ma.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153378 Osobiście nie zwróciłam uwagi na ten obrazek, wydał się mało ciekawy... @Dzik11 Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Mogę jedynie powiedzieć, że CipSoft zwraca większą uwagę na botujących tutorów, niż na zwykłych graczy. Krążyła kiedyś nawet plotka?, że za coś takiego grozi od razu delate. |
Cytuj:
|
Tutki i Senior tutki
jeśli chodzi o tutorów to nigdy sie z nim nie spotkałem nie rozmawiałem z nim ale myślę że są w porządku, jeśli chodzi o Senior Tutków to miałem kolega który nim był nie wspominał o pracy jaka wykonuje ale był bardzo miły i myślę ze każdy tutor lub senior tutor powinien taki być :]
|
Cytuj:
Nie będę więcej z tobą konwersował miernoto, gdyż z takimi nędznymi łepkami jak ty, miałem swego czasu do czynienia każdego dnia. Nie czepiaj się szczegółów zawzięty misiaczku, bo pośmiewisko robisz co najwyżej z siebie. Aczkolwiek jeżeli dalej chcesz kwestionować to, kim jestem i co osiągnąłem, to w sumie bardzo chętnie postaram się nieco wnieść do tej rozmowy. Satysfakcję sprawia mi doprowadzanie młodych użytkowników neostrady do stanów padaczkowo lękowych, których przyczyną jest udowadnianie im na forum rzeczy całkowicie sprzecznych z ich przekonaniami. Jedna prośba. Zanim wyjedziesz mi z mordą, to postaraj się lepiej uargumentować swoje refleksje. Póki co, moim zdaniem twoje są krótko mówiąc... do dupy. Yours Xere @Topic Tutor to obecnie to samo co każdy inny gracz. Przeważnie różni się tylko tym, skąd zaczerpnął ściągę na Tutor Exam. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam Tutorow. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej weście sie upokujcie albo Moderatorzy zrobią z wami porządek8o
|
właśnie to temat o tutkach a nie na wasze kłótnie X(
|
ssss
Tutaj kilku tutorów narzeka że jest idmiana języków to by mogli zrobić jescze kilka serwerów np. Polskie, Hiszpańskie itp. a nie się meczyc
|
nawet dobry pomysł ;)
|
Cytuj:
I jaką ma tutor władzę? Normalny gracz tak samo może przesyłać reporty jak ST, poprzez GM forum. Tutor odróżnia się chyba tylko tym, że wie o istnieniu takiego forum ... Zmiana nicku przechodzi przez Customer Support, jeśli oni stwierdzą, że zmiana imienia jest niemożliwa, Tutor ma wpis że źle zreportował ... a uwierz mi, CS się nie cackają |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |