![]() |
p.l piona, zgadzam sie w calosci, chociaz niepotrzebnie to pisales
|
A ja myslalem ze Dobo Z Zaglada maja troche wiecej tych latek...
Ja myslalem ze zeby byc moderatorem to trzeba miec jush troche tych latek... A ty jush w wieku 14 latek moderatorkiem zostajesz. A wracajac do tematu- To mysle ze jakos mozna pogodzic duzo rzeczy z Tibia. Podam wam przyklad :P bede nim ja :P O to moj dzien: wracam ze szkoly, ide pogadac z dziewczyna moja i takie tam rozne rzeczy z nia zwiazane :P , potem jade na trening kosza (1,5h) wracam odrabiam lekcje, wlaczam kompa aby zobaczyc jak tam z moim sesajem i ide spac. Tak wyglada moj normalny dzien :P |
Cytuj:
|
Zaglada ze modkiem to ty nie jestes to ja wiem...
Tylko podalem cie z Dobo bo tesh myslalem ze ty jush troche starszy jestes. Ale i tak i tak jestes w mine wieku... myslalem ze ludzie na tym forum to troche starsze ludzie... :) |
Hehe ja mam dziwczyne i wam powiem że wiek nei ma róznicy:) Nie ważne czy masz 13 czy 20 lat dziewczyna to dziewczyna a kto mnie przekonał do Tibi?? Dziwczyna(LOL)bez komentarza plx:) ale i tak wie więcej odemnie o tibi:) jak ma brata na sporym lv i jej treni palka(nei przez mc itd. mają 2 kompy na oddzielnych łaćzach jeden w jej pokoju 2 w jego)mimo to że jej brat jest odemnie starszy o rok(ja mam 16) to jednak zachowuje się jagby miał z 20 bo i więcej też godzi swoją dziwczyne z Tibią a nawet poświęca jej w cholere czasu.Jak kupie pacc i zaczne grać lece do ich teamu:)
|
ja sie tylko zastanawiam czemu temat nie brzmi 'Czy macie Girl/Boy in real?'... czyzbym wyczuwala nutki dyskryminacji?:P tak w ogole to chlopak z ktorym jestem na rl tez gra w tibie i jestesmy malzenstwem w grze... a poznalismy sie dzieki tibii:)
|
Właśnie sie zastanawiałem czy w tych 2 opcjach nie powinno być "Czy masz chłopaka" a w 2 "nie nie mam".
|
Anezzka, nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac!!! <gratz> :P
To bylo tak ze jak poznaliscie sie w Tibi to potem umowiliscie sie na rl?? |
Nie mam.
|
@sesaj hehe poznalismy sie na tibii, postanowilismy wziac "slub" :) no i bylo tak fajnie ze postanowilismy sie spotkac na rl:P mimo ze mieszkamy jakies 450 km od siebie:( no ale wszystko nam sie uklada jak najlepiej i w ogole jestem bardzo happy:):) a wszystko dzieki tibii
|
X( X( X( X( Kurcze Autor sondy zapomnial dodac 1 punkt do zaznaczeniax( JA JESTEM DZIEWCZYNA ;(
|
Coś ci facet ta sonda nie wyszlła bo ja bym dał tak :
1.Tak , mam dziewczyne/chłopaka 2.Niestety nie 3.Dopiero się staram (;)) I widzisz jak to się sondy zakłada ? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |