Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jutro premiera nowej płyta Abradaba - Ostatni Poziom Kontroli (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194114)

.Matrik. 03-10-2008 18:54

Cytuj:

widze że przerasta Cie 7-literowy wyraz, gz
Widzę, że przerasta Cię zrozumienie, co chciałem przekazać w swojej myśli.

Emcess 03-10-2008 19:12

grupa hip-hop istnieje, ale spoko ; p
no no kawalki z marika i grubsonem moga byc ciekawe x)

By$iu 03-10-2008 19:15

Codziennie ktos wydaje jakas plyte, ktora komus sie podoba, ale czy to powod do pisania nowych tematow? Sa przeciez fora tematyczne, a moze idac za przykladem wydarzen sportowych, zalozyc temat 'muzyka'?

skuug 03-10-2008 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 2284901)
Widzę, że przerasta Cię zrozumienie, co chciałem przekazać w swojej myśli.

ależ ja to doskonale zrozumiałem, mój mały ignoranciku :*

.Matrik. 03-10-2008 20:20

Cytuj:

ależ ja to doskonale zrozumiałem, mój mały ignoranciku :*
Przerażasz mnie.

Dr.Unknown 04-10-2008 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 2284860)
Skoro Abradab jest podrzędnym polskim raperem, to kto jest wg. Ciebie nadrzędnym? Nadrzędnym jest raper wtedy, gdy w gimnazjach puszczają go sobie z komórek? A może jeśli często pokazują jego teledyski na vivie? Oo

Nie oglądam Vivy, nie słucham rapu ani żadnego metalu. To muzyka dla słabych mas. A podrzędny, bo trv raperzy to czarnuchy z getta, a nie biali chłopcy przy kasie.

Thero 04-10-2008 09:53

Cytuj:

Skoro Abradab jest podrzędnym polskim raperem, to kto jest wg. Ciebie nadrzędnym? Nadrzędnym jest raper wtedy, gdy w gimnazjach puszczają go sobie z komórek? A może jeśli często pokazują jego teledyski na vivie? Oo

A może zamilcz?

Cytuj:

Dla zatwardziałego fana hard rock heavy death ghaarh metalu nawiązanie do jedzenia kotów i tokio hotel to najgorsze co może być - przynajmniej tak mi się zdaje. A że efektu nie da się wywrzeć w inny sposób niż zniżyć się do x poziomu i być przez chwilę głupim to nie moja wina. :)

Głupiś. Najbardziej upokarzająca i najgorsza jest dyskusja z takim ignorantem. Idź już i bądź zawsze mądry, nie próbuj się więcej zniżać, bo widocznie za dobrze ci to wychodzi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2285485)
Nie oglądam Vivy, nie słucham rapu ani żadnego metalu. To muzyka dla podrzędnych mas. A podrzędny, bo trv raperzy to czarnuchy z getta, a nie biali chłopcy przy kasie.

Trv raperów opowiadających w tekstach o tym, jak zabić białego już nie ma. Tja... : /

Tom The Tanner 04-10-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2285683)
A może zamilcz?

Głupiś. Najbardziej upokarzająca i najgorsza jest dyskusja z takim ignorantem. Idź już i bądź zawsze mądry, nie próbuj się więcej zniżać, bo widocznie za dobrze ci to wychodzi.

Trv raperów opowiadających w tekstach o tym, jak zabić białego już nie ma. Tja... : /

Ignorantem to jesteś tutaj akurat ty, bo nie potrafisz przedstawić argumentów tylko rzucasz głupawymi zdankami i myślisz, że jesteś mądry. Powiedz otwarcie o co ci chodzi ze szczegółami to sprawdzimy czy to ma sens, bo na razie mam wrażenie, że nie wiesz co napisać i tak se smuty walisz.

[quote]muzyka dla podrzędnych mas[/qoute]
Przedstawicielu nadrzędnych mas, daj mi tą mądrość i pokaż muzykę nadrzędną, to zobaczę, czy jestem godzien jej odsłuchania. Rozumiem że nadrzędne masy robią sobie tabelki i wrzucają do odpowiednich kolumn jakichś tam wykonawców?

Nie uważam, że ludzie słuchający metalu jedzą koty czy wyznają szatana (rotfl) - mówię to tak tylko dla sprostowania, bo chyba niektórzy próbują czytać między wersami i im się to nie udaje.

@edit
Też nie oglądam vivy.

Snopeczek 04-10-2008 22:49

na pewno ją przesłucham, ale nie sądzę abym ją kupił. No chyba, że będzie naprawdę dobra - zobaczymy. Mówić, że jest ona płytą roku na razie chyba zbyt wcześnie, miejmy nadzieję, że będzie trzymać poziom :)

Walekifa 04-10-2008 23:59

Miałem kupić,ale właśnie przeje**łem kasę i sobie już nie kupie. No cóż,będzie na czym testować nowy internet od Netii ; >

Thero 05-10-2008 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 2286306)
Ignorantem to jesteś tutaj akurat ty, bo nie potrafisz przedstawić argumentów tylko rzucasz głupawymi zdankami i myślisz, że jesteś mądry. Powiedz otwarcie o co ci chodzi ze szczegółami to sprawdzimy czy to ma sens, bo na razie mam wrażenie, że nie wiesz co napisać i tak se smuty walisz.

Widzisz tam tezę, że szukasz argumentów? A może mam szukać argumentów na to, że jesteś ignorantem? Wiesz w ogóle co to znaczy "ignorant"? Odniosłem wrażenie, że raczej nie bardzo.

Cytuj:

Przedstawicielu nadrzędnych mas, daj mi tą mądrość i pokaż muzykę nadrzędną, to zobaczę, czy jestem godzien jej odsłuchania. Rozumiem że nadrzędne masy robią sobie tabelki i wrzucają do odpowiednich kolumn jakichś tam wykonawców?
Daj nam tą przyjemność i postaraj się zrozumieć post Dr.Unknowna zanim następnym razem odpowiesz.

Cytuj:

Nie uważam, że ludzie słuchający metalu jedzą koty czy wyznają szatana (rotfl)
No za aż takiego pajaca cię nie uznaję.

Cytuj:

@edit
Też nie oglądam vivy.
A ja oglądam. :D

@Topic
Właśnie słucham i... póki co mnie nie porwała. Może potem coś dopiszę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57.