![]() |
Prawda jest taka ze polacy nie walcza bo czuja sie lojalni nadal w stosunku do reszty i maja sentyment przez stare czasy. A ze tylko oni tak maja...
btw ale tu ludzie maja nakichane ostrzezenie za rozmowie o bocie "To bot nie dziala, brak mc czy to przypadek ze 100+ osob mnie online o tej poze ;)" haha ludzie interptacji sie uczyc w szkole a nie na forum siedziec |
to i prawda, rise najdluzej sie trzymalo... ciekawe co powiedzą polacy ktorzy teraz trzymaja strone wroga za kilka miesięcy jak szwedzi ich wyh*ujajo i wywalo z serva
|
OWRZ właśnie o tym mówie za kilka miesiecy?? max miesiac moze niektorych troche dluzej i co dopiero potem bedziecie chcieli wara robic jak przybedzie z 15+ nowych 100+ szwedow i nie bedzie sans na wygranie wara ?? Trzeba sie zjednoczyc teraz a nie jak bedzie juz zapozno;/
|
dobrze by było... ale wytłumacz to takim graczom jak lavio którzy ufaja czarnemu i idą w za nim jak pieski... to i prawda, dopoki sie spostrzegą to bedzie za pozno juz
|
Moim zdaniem za poważnie traktujecie tę gre . Pamiętajcie to tylko gra ...
|
Cytuj:
|
ludzie bez napinki plx
|
Cytuj:
|
Skoro jest problem to nie rozumiem co da ze ktos napisze :to tylko gra... i co z tego? to chyba wlasnie tymbardziej w grze ludzie powinni sie jednoczyc, planowac, dzialac. To ze ktos napsze to tylko gra albo bez napinki to jest nic budujacego. Tymbardziej nie mow tego ludziom ktorzy chca cos robic i sie nie boja o chary czy smieszne cyferki po prawo w ekranie tibii
|
@Giertychowiec
Wes sie juz downie zamknij z ta wojna, BOHATTERZE TY WIELKI MORGANSKI, tym gownem ktore wyskilowales przez ten czas TO ty mozesz manasy nosic na OB, ale nawet to bylo by wielka strata stracic tyle manasow tak szybko -.- , SKONCZE PUZNIEJ PA |
@up
Nie płacz. @top Ludzie, ta wojna to tylko jeden wielki 4fun, spokojnie... @down Ziomek, użyj muzgó. Skoro to dla mnie tylko zabawa, to na nic nie liczyłem... @2down Ja za innych nie decydowałem. A osobiście, nie zapłace. @3down Właśnie! : D |
@up
Powiedz mi liczyles na cos wiecej? btw czego wy oczekiwaliscie ze Arpens do was dolaczy czy reszta Polakow?? nic bardziej zludnego jak ich nawet nie rusza ze zostali wyj** na kase za wojne poi itp. czarny robi co chce ale niedlugo zejdzie na drugi plan gdyz szwedzi zaczeli juz powaznie myslec o tym serwie :) |
Cytuj:
|
A może nie zapłaca?: o Będzie fajnie ;D
|
Ha ofc ze wiekszosc nie zaplaci poniewaz my walczymy bo nie mamy juz nic do stracenia chcemy cos zmienic mamy male szanse. Bedziemy mieli hunta paymenty i poprostu przestaniemy grac pewnie wiekszosc zmieni serwa i tyle bo morgana i tak bedzie szwedzkim serwem jak tak dalej pojdzie;s
|
Bardzo cieszy fakt że młode pokolenie ma tak wielką świadomość narodową,to dobrze rokuje na przyszłość :) i nie mówie o Tibii ani o tym forum tylko ogólnie.
A wracając do wojny to niech chłopaki robią co chcą i nie trzeba na nich krzyczeć jednak wielu polaków trzyma dobra sztamę ze szwedami/hiszpanami opartą wojnami i długim kontaktem,to jest gra a nie obrona Częstochowy ( bez aluzji do graczy z cze-wy) czy to takie dziwne? Czy polak musi mieć tylko polskich kumpli ??? Ja też bym wolal aby była mocna gildia złożona z polaków i walczyła ( bardziej for fun niż o władzę ) ale nie wolno lekceważyć tego że jednak niektórzy gracze mają dobry kontakt ze szwedami/hiszpanami. @Strike Mos Marzenie piszemy przez er zet ;p |
Napewno zapłacicie, bo bedziecie chcieli pograc sobie. W Rise tez kazdy mowil ze beda walczyc do 1 lvl itp bla bla, a jak sie wakacje zaczely to kazdy chcial isc sobie poexpic i sie zaczelismy wypłacac :)
|
Cytuj:
<czekam na bluzgi> |
/\ Dokładnie...
|
@Mart Zoon: Chlopie ty z byka spadles czy co? Jezeli traktujesz to jako fun to po co spinasz sie tak na tym forum? Pewnie z rodzicami botujesz na 3 kompach nowych magow zeby pokazac jaki jestes pro evul pvper. Wielki kurwa mac fighter wybotowanym knightem.
Pozdro Czooka i Karolek, nie bójcie sie plamy na swetrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |