![]() |
13 lvl Healer, nick w grze :helgater ;-)
|
@Rothes
To dziwne, ja sie nie spotkalem z DC ani nawet lagami - moze drobnymi. Ale racja - launcher denerwujacy :P @Topic Wszyscy sie mnie boja?:/ Juz Rayza sie poddal walkoverem, kiedy duel?:< |
Rothes - Thx za zmiane nazwy tematu
Groc - Duel kiedy chcesz daj tylko nick ;p moj to Etrina dodaj do znajomkow i pisz jak bede on |
@Hazuu
NoraArendt :P 22 Healer |
Cóż, Suhayl przeznaczyłem na mojego Wizarda, 5 lvl.
Btw, Siege avansował włąśnei na 12, robiac questa dla Drzewców (Kill Goblinsy oba) http://img508.imageshack.us/img508/8757/12siegeby8.png :cup: |
@gro
he? jakim walkowerem? jaka walką z tobą? o co biega?... ps: jesteś powergamer :< |
Panowie, nie wiem jak wy, ale ja mam 27 lvl >.>
|
12 Siege, poza tym dzisiaj spotkałem polkę - 51 lvl.
Czy Healer ma czary ofensywne? |
a ktora profka najlepsza waszym zdaniem ??;p
|
Xantro, Level 11 Wizard :P. Dziś pewnie 20 wbije ;]
|
@Suhayl
Jak najbardziej. |
23 healer ale zaraz ide zebrać caly set draka 2-10 wiec pewnie do 26 dobije
a co do czarów ofensywnych to jest ich pokaźna ilość. + healing i spoko buffy jak incrase 80 def na 2 lvl czaru ;p wiec średnio zaawansowany sieg czy thief może mi possać ;p Bez urazy dla siegow bo niedawno jeden mnie pocisnol ;p tylko ze jak robil combosy to myślałem ze nie skończy hihihi |
nauczy mnie ktoś jak wy tak high expicie? bo ja dopiero na 21lv jestem ; o
|
Włąśnie, gdzie tak syzbko nabija się lvle? Aktualnie mam 11, więc do 15/20 msuze dobić najmniej.
|
do 20lv zdawało mi sie ze sam sens group stage [4-5 osob robienia stage] daje fast/high exp a tak Oo
z nudy zrobiłem se 10lv seiga zwącego się Suzakku xD i 21lv deinna |
Właściwi to kiedy jedna dziewcyzna podpięła się do mnie na 3 sage to exp mi mniej szedł... cóż, dziwne. Jutro sobei podexpię po szkole. Jak zrobię parta fake :P
Btw. Wydaje mi się, czy Siege najszybciej expi? |
Mam pytanie.Problem z kombosami... chodzi mi o to, że jak idę na training field(czy jak to się tam zwie), gdzie są kukły, to pokazuje mi się ,że mogę zrobić kombos na 13 lvlu : ->,-> , czar, czar, i "taka buteleczka niebieska" - co ona oznacza?
|
dzieki wszystkim za odpowiedz :-) pierdolta sie
|
@QRAS
Aff, wydaje mi sie, ze z tych 4 profesji wszystkie sa rowne. Za to Tia wymiata w PvP (jak umie grac). A tak to najlepsza jest Dacy. @Suhayl Mi sie healerem szybko expi... |
a mi wizardem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |