![]() |
Kiedys gralem w ogame,the crims.
Teraz gram w "vendette"(serwer8) |
Kiedys w Ogame, teraz w nic, bo nawet niewiem co jest :P
Edit: 22 ;o |
Aktualnie "Czas Wojny", chociaż dawno nic z takich gierek nie grałem (pomijając jeden dzień w rogue)
Pozdrawiam |
Politika. : )
jak ktoś chce jakieś informacje, to pw. |
Grało się w: Battleknight, Ogame, Newgame, Runescape, Plemiona, streetofrace, knights i chyba tyle. Obecnie gram w battleknighta i margonema (margonem).
|
A ja polecam wojowników! :cup:
Co prawda era się skończyła raczej, więc teraz pozostaje post-era, ale wraz z kolejną wchodzą questy, wojny, wypadajki. Do wyboru do koloru. :D A te wszystkie battlenajty, najtfajty, bludłorsy i gladiatusy to komercjalne ******. O! |
tanoth ... bardzo fajna gra :) Gram w nia juz od 3 tyg i na nowym serwie sily sa wyrownane nie ma czegos takigo ze TOP 10,000 graczy a reszta gowniani :p Jak w Ogame ;)
www.tanoth.pl |
Oczywiście tylko Reddragon :):) http://www.reddragon.pl serdecznie wszystkich zapraszam:)
|
Reddragon, TheCrims.
|
Nie znam się w ogole na grach przez przeglądarke, nigdy ich nie lubilem, ale teraz poszukuje jakiejś na gwaut. Chciałbym, żeby gra byla w pelni darmowa, wciągała i nie nudzila się po 2 dniach rozgrywki. Przede wszystkim, nie może być monotonna. Najlepiej w klimatach starych fantasy.
Co możecie mi polecić? |
No to poelcam ci My Fantasy
Sam w to na nowo zacząlem grać xd @topik My Fantasy |
Sprawdziłem. Tam co jakis czas trzeba SMSem doładować swoje ruchy. To nie, raczej szukam czegoś innego.
Może sie zle wyrazilem co do tych "w pelni darmowych" - raczej takich gier juz w ogole nie ma. Troch to u szczególnie. Niech, po prostu, darmowe konto nie ogranicza rozgrywki w jakis znaczący sposób. |
|
Cytuj:
|
Gladiatus(s7), plemiona(s20), metaldamage(s2), b i t e f i g h t(s9)
|
Naprawdę tego chcesz ? :< Odradzam ale jak musisz to Margonem (granie nic nie kosztuje, jedynie bonusy typu leczące miodki itp...)
|
ja gram w plemiona i kiedys grałem w pimpland, a tak oprocz plemion to jak mi sie nudzi to cda.pl :P
|
www.forum.tibia.pl :) a tak powaznie to www.miniclip.com
|
hmm teraz gram w spaceivnasion , xblasters , darkorbit , seafight , ikariam troszke , i hmm ! wyspagier i gry.pl :)
|
PLemiona...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |