![]() |
Wyskiluj do 50/50 i idź exp, na 40~ lvlu kup pacca i jak sie pacc skończy dobij te 80~ powiedzmy.
Btw. kumpel expiac 30 palkiem na tortoisach ze 63 dista bił skilla tak samo jak ja skillujac na 68 >.> |
tak ku*wa niemoralne bo jak się komuś nie chce to niech nie gra a nie napie*dala tymi botami i później mamy 100 lvl który nie wie którędy do ab !
|
Cytuj:
@topic a ja z doswiadczenia wiem ze oplaca sie robic skille na low lvl pozniej sie lepiej hunci stworki jak wspomnieli wczesniej, bloczyc mozna wieksze stworki tak ze odrazu kasa jest z lota ;) i gra sie latwiej co najwazniejsze ;) pozdro |
A jakie miejscówki proponujecie na skillowanie na pacc?
|
Cytuj:
|
@up2
slime są chyba koło port hope topic czy trenować skille? jak najbardziej. jak się na początku poświęci na to trochę czasu to później sama przyjemność. A z czasem też wyjdzie lepiej: tak czy tak będziesz musiał wbić skilla, a jeśli wbijesz go wcześniej będziesz łatwiej expił. To chyba jasne i logiczne. Do tego w późniejszym czasie dojdzie lepsze oszczędzanie kasy na poty. Macie obowiązki w domu, idziecie skillować i tylko zaglądacie co jakiś czas co się dzieje. najprostszy sposób |
Cytuj:
|
ja rycerzykiem skillowalem od 11 do 34lvlu. na 34 mialem juz 85/83 i bylem zadowolony. tak do 75lvl bylo git. tylko ze ja lecialem na bocie bo inaczej juz dawno bym zwariowal. wiec odpowiedz na twoje pytanie brzmi: tak, warto skillowac na low lvl.
|
Cytuj:
|
Jak bedziesz chcial to zrobisz...:) Moim zdaniem warto sie troche pomeczyc nad skillami,a potem czerpiesz wieksza przyjemnosc z gry...:p Jam sam skilowalem do 70/70 na 30 lvl i gralo sie super :p Predzej czy pozniej powinines wbic to 80/80 przynajmniej,ale to Twoja postac B)
|
Warto skillować naprawde. Ja mam zamiar wbić na 10 lvl 70/70 i na cyce lecieć, a nie lać roty albo dwarfy które są cały czas zajęte. Im wyższe skille tym lepiej sie gra i są mniejsze szanse ża padniesz od palka/knighta bo z dobrą tarczą i skillami nic Ci nie zrobi B)
|
Cytuj:
2 sd na pysk i padasz... a tak wogole przeciez z lvl obrazenia tez wzrastaja ;P |
Cytuj:
Topic@ Ja nigdy nie biłem skillów powyżej 60/60, po prostu nie mam siły na skillowanie, a botów nie używam.. Czy się opłaca? Napewno, ale jak dla mnie max do 60/60. |
Cytuj:
a co powiesz na to ze a wyzszych skillach, typu moje w 1h robi sie 1% skoro dla Ciebie 1h na 1 skilla to za duzo. wysiedzenie tego bez bota to najwieksza przyjemnosc a co lepsze satysfakcja z gry, tak samo jak hity po 400+ z ave na tych skillach. pisanie komus "postaw boota na kilka nocek" to tak jak napisac odbierz sobie satysfakcje z gry. uwierz mi jak poskilujesz sam recznie bez botow to bariej bedziesz szanowal swoja postac i wieksza da ci satysfakcje z gry |
Cytuj:
Jak ktoś nie znosi ślęczeć parę godzin i tylko klikać na potworki, to może (jeśli ma taką możliwość) grać z kolegą komp, obok kompa. Wtedy na jednym można mieć taki "monitoring" widzieć co się dzieje i w razie potrzeby zareagować, a na drugim robić coś innego. Bądź po prostu rozmawiać.(taką metodę można zastosować jak się skilluje na kimś albo na summonie) A co do pytania założyciela tematu odpowiedź moja brzmi. Owszem warto skillować, bo na wyższym levelu czerpie się większą radość i satysfakcję z gry, a oto chyba chodzi. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |