![]() |
Magi na rooku mowie NIE. Dotad jakos sobie ludzie radzili wiec poco im teraz czary ?? Magia moglabybyc, ale na takiej wysepce jak spike sword, a tam lezala by swieta runa...... hmmmmmmmm........ HMM !!! :D
|
ja jestem tak pol na pol bo jesli by bylo jak ktos mowil ze runka LMM by kosztowala nawet 200 gp to by bylo kompletnie nioplacalne bo jedna runka LMM w najlepszym wypadku zabijesz jednego rota to musialoby sie miec szczescie zeby za kazdym razem sie trafila katana albo cooper shield
ale ogolnie jestem za jakas exura exevo pan lub exana pox :D |
Jedyny czar, który powinien być to "utevo lux"! ;)
|
magia hmm.. powinni zrobic nowa runa rgmm (rockgard guard magic misle)
czyli runa z sila lmm ktora byla by nruna na mlvl:0 lecz lvl:10 |
Mysle ze magia na rooku powinna byc. Poniewaz gdy mialem swoja pierwsza postac i wychodzilem na maina, myslalem sobie tak "chcialbym bym czarodziejem ale przez caly czas nic nie czarowalem wiec bede w tyle. Wybiore knighta". Gdyby byl choc zalazek magi (np wyzej wspomniany czar Light ) wybralbym czarodzieja. nie musialbm zaczynac od nowa i robic postaci po dowiedzeniu sie ze na rooku nie ma magii.
:) Pozdro |
Sprostowanie:
Wersja "nie wiem" odnosi się również do "nie obchodzi mnie to" |
wedlug mnie magia na rooku to dobry pomysl , ale tylko podstawowe zaklecia : swiatlo, lmm, tworzenie fooda itp zeby zaexpic sobie magic lvl
|
Czary na Rock'u
:p Moim zdanie nie powinna byc zadnych czaro na "Rock'u", dla mnie czary potrzene przynajmniej te runiczne sa po to a by w jakis nawet najmniejszy sposob bronic sie przed PK, napewno tez przydaj sie na lepsze potwory B) A jesli chodzi o czary podstawowe nie mam nic przeciwko, ja sam mam zrobany monitor co w podziemiach utrudnialo mi gre dlatego nawet czar taki jak "Utevo Lux" powinno byc na "rock'u" nic wiecej nie byloby tam potrzebne oprucz tego czaru ;)
|
Cytuj:
|
NIE, proszę nie robić z Rookgardu maina, bo to bez sensu. "Hmm... kolejna postać, zostaję na rooku, czy przechodzę??"
|
Magia Rulez!
Magia jest potrzebna. Przybałyby się chociaż Utevo Lux i Exura. Więcej nie trzeba. Chciałbym mieć chociaż 3 magic level jak wychodzić z Rooka będę. Magowie wymiatają. MAm jeszcze !3 lvl Sorca na Aldorze ale Inferna rządzi.
|
Jasne że na Rooku powinna być magia chociaż najprostasz przecież to nie musi być SD.
|
No jasne
Może się powtórzę, ale MAGIA NA ROOKU POWINNA BYĆ!!! Przynajmniej podstawy
|
Magia na Rooku?? Jestem całkowicie przeciwny.
Cytuj:
Tyle ile tam jest wystarczy kompletnie. W końcu na Rooku nie ma się profesji prawda? Cytuj:
I nie uważam aby LMM pomogło. Bo i poco to wszystko? Cytuj:
Od wielu lat gra się tak jak się gra. Wsypa ma być Przedszkolem (tak jak ktos zauważył) a w przedszkolu lepiej nie stosowac magi. :D |
Niee
zgadzam sie z przedmówcą.
Na rooku nie powinno być magi ,bo przechodzi sie go w 5 godzin do 2 dni wiec poco komu tam magia. Gdyby były tam lmm (light magic missile) to zwiekszyła by sie liczba zabitych rootów a tym samym było bu wiecej katan i cooper shieldów. Każdy na starcie mógłby kupic se dobre eq i nikt by nierobił questów a Rook stałby sie jeszcze bardziej nudny. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |