![]() |
24h stamy + blackd = frosty 12h/dobe?
ten ed na mc stal nie? |
Ktoś tam mówił że ek taki zajebisty , no dobra ale zobacz na jakim oni lvlu to robią i do tego we dwóch... + siocher + zobacz ile potów marnują , a taki 140 ms/ed to se to solo leje ... Tak wiem że się im zwróciło ale 140 ms/ed też miał by zwrot nawet przy mniejszym wastowaniu potionów/runek a oni mieli prawie 3 x większy lvl i w 3 osoby szli...
|
zarowno d legi jak i great axe zrobione komendami blackD,jesli nie-nakrec cama i daj look na te itemy ;)
leczenie lemura z warbota,zero wysilku,loot ponadprzecietny,jak zwykle yoozek musial czyms sie popisac zeby to ludzie mieli wielka zagadke 'Z KOND MA ITEMSY?????' /K |
ale megazory ... ; <
|
Cytuj:
|
@Up
Mylisz się... aff |
Cytuj:
jesli ktos jest zainteresowany axem, zapraszam na Antice ;] Cytuj:
|
Cytuj:
Nie da sie wstawiac jesli przez krecacego sa uzywane niektore komendy blackd(nie wiem co do ng,raczej nie uzywam)-w tym wypadku sa to demon legi i great axe,w ostatniej minucie jest wywolany debug,celowy lub nie,powodem debuga jest trade jakiegos syfa ze zmienionym ID,tak zeby wygladal na g axe :) |
Cytuj:
Film ładny, loot super. Sam wolę bawić sie knightem niż naparzać z run. |
Moze ktos mi powie skad moge wziasc aktualny TibiCam czy cos czym moge odtwarzac filmiki???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit upupup k nie chcialo mi sie czytac postow stad moj xd |
mi tez wyskakuje debug, powod? IMO przekret, jesli myle to prosze z lookiem :)
|
wystarczy wylaczyc trade jak yoozek robi je z morgiem i debug nie wyskoczy..
|
Cytuj:
Ty cokolwiek wiesz na ten temat ze sie wypowiadassz? Az mnie krew zalewa jak slucham takich idiotow, kretynow, debili jak Ty. DLA WYTLUMACZENIA GLUPI GNOJU SZUKAJACY DZI*URY W CALYM JESLI JEST TRADE W FILMIE I DAJE "REJECT" TO WYSKAKUJE DEBUG. JESLI NIE WIERZYSZ ODSLYAM CIE DO TEMATU GDZIE PSIAK OF GUARDIA WYLOTOWAL KAJDANKI Z BOSSA TORTOW TAM DEBUG WYSKAKUJE CO 5 SEKUND. LYSO PEDALE??? Cytuj:
KOLEJNY DEBIL CZY JAKKKKK!!!!!!!!!!!!! POZA TYM OBEJRZYJ FILM DO KONCAA!! IMBECYLU 21:40 You see a great axe (Atk:52, Def:22). It can only be wielded properly by knights of level 95 or higher. It weighs 90.00 oz. A masterpiece of a dwarven smith. Jaraj sie teraz |
Czym tu się jarać jak ostatnio wylootowano jeszcze lepszy axe? :P A huncik spoko, oni przynajmniej potrafią używać tych botów skutecznie, w przeciwieństwie do dzieciaczków które grubą kase na to kładą a potem dostają bana jak cavebocili na rotwormach pod fibulą...
|
Ponieważ jest to item, z którym wiąże się wiele legend. Posiadają go nie liczni. Zapewniam cię, że każdy szanujący się gracz, wolał by mieć coś takiego w domku, niż jakiś kolejny świecący szmelc z serii 8.21.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |