![]() |
Nie komentowałem?! Oo
A więc... nie mam się do czego przyczepić :(. Fabuła się zapowiada fajnie, graficznie jest pięknie, a efekty też niczego sobie. Ale i tak brakuje mi "tego czegoś". 9/10 i jesteś nadzieją tego działu ;). |
Lokacja super
Outy jak zwykle super Fajowy Wąż :D Fajne efekty, ale ten czerwony aż trochę razi ;/ W sumie wszystko jest super 9/10 |
Niestety, a może 'stety', zawieszam tworzenie fake'a. Nie mam żadnej motywacji, nie ukrywam, że brak komentarzy też mi nie pomaga ;) Poza tym nie mam pomysłu na tego fake'a, stworzyłem go raczej zainspirowany pewnym filmem, a potem nie wiedziałem, jak to rozwinąć. Zabieram się za porządny projekt, ale jego przygotowanie może zająć mi trochę czasu. Koniec komunikatu i dzinkuje ;p
Po co ja to piszę? xD @Szizu Będę go robił, ale nie chcę, żeby mówiono, że go porzucam ;) Poprostu czekam na inspirację. Pewnie będę to kontynuował, ale zajmuję się teraz czymś innym. |
Jeden z lepszych FAKE'i ...
Zadziwia mnie pod każdym względem (graficznym itp) Jak patrzyłem, to nie widziałem żadnych błędów (literówek, outfitów itp) Ocena: 9.0/10 (na początek dobry) |
Glannathu ale jak będzie nowy projekt to wystąpie w nim ;<. A fake mi się podoba i mówię żebyś go kontynuował;/
|
Echh ;< Do twojego fake'a nie można się przyczepić ;<
Po prostu mi się podoba ;> 9/10(czegoś mi brakuje ;<) |
No więc:
- akcja jest + - ludki w dobrej ilości są + - tajemniczość jest + - magia jest + - znowu ludzie dobrzy reszta zua - - magia jak w Star Wars - - gdzie krew z celnika? - Ocena 8,75/10. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |