![]() |
no dziwne bo niby serwer online ale każdy ma ten sam problem i nie może się zalogowac :o wystarczy czekac ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up:
No chyba wyraźnie napisał :D |
Ja w ogóle pobrać nie mogę Test Server'a.
Da ktoś dobrego linka? Edit: Już mam ;] |
to juz wiadomo dlaczego jest taki przeciążony ;>
1/2 wszystkich graczy próbuje sie lognąc na maly serwerek ;<< moze o 24.00 sie uda. Tak czy tak czekamy na pierwszego odważnego z ss z TS :D edit link do tibi 8.31 jakby komus z tibia.com nie dzialalo :) http://download.tibia.com/tibiatestserver831***** gdzie: com/tibiatestserver831 . e x e bez spacji ! UFF UDALO SIE :D @omg jak sie wstawia linki ;< |
tak jak wszyscy tak i ja nie dam rade zalogowac przez te przeciążenia czy błędy X(
|
xD
afff ;pX( za dużo ludzi ;;//
|
a mi pod linuxa nawet klient sie nie chce otworzyc wie ktos dlaczego?
|
Ja chce zabijaaaccc :<<<<<<<<<<<<
|
sry. <do kasacji>
edit @down: GZZ :)) |
LognoŁem!!!
|
Fart@!!! ;/
|
ale jak tam padne czy cos to nie odbija sie to na rl tibi? moge rookowac sie wyzucac rzeczy itp tak?
|
Tez niemoge sie wbic X(
|
tamto to jest takjakby ots tylko ze masz to co w rl
i nic ci nie odbija sie na rl |
Cytuj:
oczywiscie jezeli wczesniej uda Ci sie wejsc na server, co jest watpliwa sprawa :p |
pewnie cipsoft ma niezla zabawe
"setki ludzi probuje wbic i nic... ahahauahauahauahauahahuahua" no ale spodziwalem sie, ze z tym beda problemy. Bo jak tu sie nie spodziewac? W miare spokojnie bedzie mozna grac jutro albo pojutrze, a takze w nocy, po 1... |
a jesli padne na test serwer i bd chcial zalogowac pozniej to bd mial moj lvl ktory mam na rl czy ten po dedzie?
chodzi mi tutaj o postac na test serwerze |
a ja się wbilem ;] udalo sie po 5min~ :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |