![]() |
Wam to się w dupach poprzewracało za przeproszeniem, super update się szykuje, ciekawa fabuła a wy coś o ots pier......, to na ...... gracie na ots, na ....... wymyśliliście ots, na ........ w ogóle o nich wspominacie?
Ots to zero cuchnące kałem i jest to robione na podstawie real Tibi a nie na odwrót, zapowiada się super i cieszę się że będą nowe expowiska bo w większości te co są teraz to przepełnione. A tak w ogóle co wy macie do tego że Tibia ma jakiś mały procent wspólnego małego, pobocznego wątku z jakąś grą? To co oni niby mają zrobić, Star Wars w Tibi? Też byście nażekali .... Sorry za jakiekolwiek błędy ortograficzne, stylistyczne itp. jakie popełniłem. |
Ehh i tak nie skuszą mnie do kupna pacc'a ;) Mogli by dodać dużo nowych questów w całej krainie Tibii i żeby za ich wykonanie dostawało się doświadczenie :) A w party to moze bedzie opcja duel :D ze bedzie mozna sie bic miedzy soba ale nie bedzie mozna zabic tylko do 1hp zjechac no i bedzie mozna odrazu wejsc do depo :) fajnie by było :)
|
A dla mnie świetnie się zapowiada, bo mam zamiar niedługo kupić pacca. : )
|
sux teaser, nie wiem czemu ale jakos mi sie nie spodobal :confused: licze na cos lepszego za tydzien (cos czym nie jest nowa miejscowka do exp only)
|
Cytuj:
... |
A mi sie zapowiedz updatu podoba :D...
Moja skromna nadzieja dotyczaca dzieci w tej grze jest taka ,ze moze kiedys w koncu naucza sie grac w ta gre i nie beda noobami....albo wkoncu znudzi im sie ta gra...w co watpie... Cya |
Miasto ładne, pomysł ładny... Ale czy to wypali? Mam taką nadzieje... Oby im sie udało... :)
|
Z każdym updatem gra pod względem różnorodności i pod względem technicznym jest lepsza. Jednakże ludzie wolą czasy 7.4 gdzie nawet tiquandy nie było. Czemu? Bo ludzie w tamtych czasach byli bardziej nastawieni na zabawę, a nie wyścig szczurów. Więc teraz nie proście o powrót do tamtych czasów, bo to nic nie zmieni, kiedy zaczną grać tam ludzie z tych czasów to będzie jeszcze gorzej niż teraz.
|
a tak btw to ciekawe jaki bp beda w tym miescie sprzedawali bo ja nie mam zielonego pojecia :baby: (to ma byc miasto jako miasto, czy miasto jako miejscowka do expienia btw?)
|
Mi sie baaaardzo podoba :)
Tylko zeby nie ruszali balansacji... |
Moim zdaniem nie za bardzo pasują kostki podłogowe z ankrahmun do zielonej trawy.
Btw, Miasto na pierwszym zdjęciu na pierwszy rzut oka wyglądało mi na statek kosmiczny 8o |
trzeba szybko zakupywac PACC na zime i bedzie zajebiście , mam nadzieje ze nowe potwory beda dawac dobry exp i locik B)
|
A mi się to coraz bardziej z WoWem kojarzy. Takie jak Silvermoon City o budowie Undercity ;>
|
I znowu ten update, hmm jaki będzie?? Te miasto może być ciekawe, ale po kilku dniach będzie oblegane przez boterów ;/
Zobaczymy co pokaże nam kolejny tydzień. Strzała |
Zapowiada się super ;)
|
będzie smacznie :):):)
ciekawe czy dodadzą jakieś nowe czary :D:D:D |
Wy to normalnie nooby jestescie...
Tak kazdy narzeka, ze tibia 7.4 byla best, ze tera sux etc. Tibia idzie do przodu, normalne chyba, ze bedzie przypominala otsa, bo sa wprowadzane nowe itemy, questy, miejscowki, potwory, etc. Nie wiem na co tak narzekacie, pomyslcie, ze gdyby byla ta wasza tibia 7.4 to praktycznie by tam ledwo kto gral? A dlaczego? na cholere komus grac w tibie, ktora by sie w ogole nie zmieniala? tylko bezsensowny exp i bezsensowne wary? Co z tego, ze mialbym 100bp mpa jakby kazdy mial to gdzies? xd Powiedzieli by "zrob to samo na nowej tibii" Poza tym, CipSoft ma gdzies to co tu piszecie lub na tibia.com, wiec dajcie se siana i przestancie pieprzyc jaka ta tibia sux @Topic Cool... |
ja liczę jeszcze na sporą ilość zmutowanych potworków...
te na cmentarzu pewnie będą jak zawsze typowo pod pala, co mi pasuje :> |
Yoyo elo ots plax
|
Cytuj:
i mam pytanie do was, proste mózgi: Jakie chciałbyś zrobić aktualizacje, żeby to nie pachniało ots-em?? czekam na odpowiedź... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |