Powiem tak, informacje w tym poradniku wiele newbie nie pomogą, a zaszkodza, ponieważ, taki początkujący gracz sobie pomyśli, że jak wbije 80 poziom to będzie bił sobie Faraony, a tak naprawdę nie będzie mógł ich nawet tknąć. Zabij na 80 poziomie demona rycerzem i potem miej kasę to ci się pokłonie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misiekxxx95
(Post 2335707)
Proponowane skille mnie rozsmieszyly, i eq na 45 lvl. Na 45 dsa/golden armor,knight/crown legi,demonka,bohy albo steel boots,assasin dagger/bright sword,rh,aol/ platinum amulet.
|
Akurat nie wiem co w tym śmiesznego? Ceny tych przedmiotów na praktycznie każdym świecie w sumie może wynoszą 120k,więc w czym problem? 45 EK ma kasy jak lodu, expi na śmiesznych żółwiach z których za każdym razem wynosi po 4-5k. Ja na 45 poziomie miałem takie eq tylko bez aol'a bo po co mi aol, skoro żaden przedmiot nie przekracza wartości aola, a do tego posiadałem outfity, Full Beggar, Sword z Warriora i Łapki do Druida.
Ps. Chwała temu, który gra rycerzem bez shielda i robi coś co jest sprzeczne z boterami, dziecmi neostrady, czyli gra dla zabawy, a nie dla pixelowych cyferek.
|