![]() |
Bez dźwięku jest lepiej.
|
Cytuj:
|
@up, Marej, itd.
Ja, aż tak bardzo nie zwracałem uwagi na grafikę. Bo tu chyba nie o grafikę chodziło, tylko o sam 'przekaz' i nową metodą tworzenia fake'ów. ;) |
Ja pierdziele... Ale chlam. Ten film sux w calosci. Jedyny plus to ivona >.>
@down To mial byc taki maly sarkazm... |
Cytuj:
|
W niektórych momentach rozbraja. To hahahahaha i go go go go go tłumaczone brzmi kretyńsko. Ale też powala. Grafiki nie wypominam. To z cheaterem gdy czytał lektor te numery fajne, ale nie mam pojęcia po co to z noobem na początku. Napisy przedłużają film o połowe (to akurat źle)
|
A mi się podobało. Lubię ivonę, szczególnie, gdy nie przeklinają bez sensu. Jedynie mógłbyś skrócić te napisy końcowe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A on w tym dziale jest dużo dłużej... Pamięta ktoś zapowiedź, że ma powstać fake story w podobnej formie? Powiedział to ktoś, kto serio mógłby to zrobić, ale nie pamiętam już kto... |
Cytuj:
Żeby coś oceniać to muszę umieć to robić tak? Takie komentarze jak twój to najgłupsze komentarze na Ziemi. A ten filmo fejk mi się nie podoba. |
@up
Musiałeś odświeżyć? @top Jeśli już można pisać, to czekam na kontynuację. Zobaczymy, czy nasz fake'owy mistrz zrobi coś ciekawego. Bo, szczerze, z tego jednak coś może wyjść. ;D |
A to w ogóle były jakieś plany kontynuacji tego?
Mi tam się nawet pomysł podoba, wykonanie troche mniej. Shivek jak będziesz robił następną część to daj już bez Ivony ok? |
Po pierwsze
Jeżeli od początku nie zamierzałeś dać 2 części to mogłeś filmik dać do tematu "Niedokończone Fakei" Zaraz zaraz... sam znalazłem odpowiedź Cytuj:
To krytycy filmowi nie mogą krytykować filmów bo sami nie zrobią? Po trzecie Ale mądry to Ty nie jesteś. Widać że robione w OTS me ponieważ nie usunołeś "shade" |
haha
Niezłe,niezłe o piłke się potknął xDDD:p
|
Zamierzam kontynuować fejk, przerobić pierwszą częśc ze względu na wiele popełnionych błędów.
|
Autor Rob 2 Część tego bo kozak jak zrobisz to PM Me :D
|
fajne :D
Zastanawiam się jak robisz ten komputerowy głos? :D (w jakim programie) Ciężko musi być zrobić takiego filmika :) |
@up
Program? Ivona. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |