![]() |
Gz wszystkim wykonania questa
|
No ładnie, najbardziej mi sie podoba dwustrzalowy SD :P
|
wszystkie ss'ki super normalnie wypas!!
|
http://img.photobucket.com/albums/v4...ras/matrix.jpg
Matrix ;) Chyba sobie to gdzieś wkleję =P Gratulacje. ^^ |
ss'ki zajefajne. gz wykonania questa :D
|
powiem tak : dla was screeny sie wydaja ladne bo i sa , ale czy wy umiecie blokowac wrls na demonii ?? z tego co widze to nie , wystarczylo po 1 lurowac i do rogu zapychac , ech jak dla mnie pierwsza faza zrobiona n00bowato , i tylko niech nikt niepisze zebym sie nieodzywal bo sam pewnie niepotrafie , bo blokowalem warlocki tam i wiem jakie jest zycie :]
|
@up
A kto powiedział, że umiemy?:P Ja tam je wtedy po raz drugi w życiu chyba widziałem... |
no fajne sski... ale mam takie przeczucie że film by o wiele wrażeń przekazał a trudno... mam nadzieje że doczekam się kiedyś takiego filma...
|
,, Niezly Hardkor " :p ,, Zwieracz ? "
Bardzo ladne ss'ki , tez chcialbym sobie na Warlocki pochodzic , ale Morgana nowy server ;) i troche to trudne :p . GZ one more time. |
nieźle!
****a ale SD! 550 : 8o |
Cytuj:
Idz do lazienki lepiej.... @on-topic Gratz ss'ow. Są naprawde wysmienite, i te komentarze :P |
Nie ma jak odwalić kawał dobrej roboty...
To się nazywa galeria, a nie jakies fotki wrzucone od niechcenia. I jeszcze jakie fotki x) Galerię "Niezły hardkor", czyli warlocki i Demona oceniam na 9/10 xD Pozdr dla Autora |
GRATZ huntu i przygód, w ogóle jesteś chyba najbest, może niektórzy mają lepszy lvl od ciebie ale ty NAJLEPIEJ WYMIATASZ. B)
|
Niezły hardkor :D Tyle moge powiedziec xD
|
Zaje***** jednym słowem GRATZ :D
|
Widze ze temat jest odswiezony...
Daabek,mozemy spodziewac sie nowych questow/huntow? |
Cytuj:
Widac ze niewiesz jak jest na demonii , poprostu tam wastowali runy niepotrafili warlocka strapowac , zenada. Dabek@ Ja za 1 razem tam blokowalem udanie , no raz sie mi z gury zrespil to 2 naraz blokowalem ale dalem rade :D |
Gratz!!
Zawaliste ss'y 8o BiG GratZ!! :evul:
|
Cytuj:
|
To jest temat daabka wiec tutaj mu niebede wklejal , jak chcesz poszukaj zdjecia w temacie only celesta ne'roox tam dal kilka , a specjalnie dla ciebie zrobie filmik jak sie blokuje warlocki bo tam moze 2 ss max z akcji ssa o ile sa wogule :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |