![]() |
Cytuj:
Co do newsa to troche nas nie dotyczy. Zadna z polskich stron nie ma szans na dostanie sie do tego zaszczytnego grona, chyba, ze planuja radykalne zmiany (yhym). |
;o
Nie ma szans ..
Za niedlugo to w dziale download sie boty pojawia.. |
Wogole bez sennsu czytac wiekszosc waszych komentarzy dostajecie newsy,informacje mozecie sobie pogadac z innymi uzytkownikami forum i wogole a WY sie jeszcze plujecie ze ta strona jest zla HAHA ...
Tibia.pl to jeden z ich najwiekszych pomocnikow w powiekszeniu dochodow wiec czemu mieli by ich nie przyjac? widac szukaja juz pomocy na rozglos gry cos mniej piniazkow chyba xD hah... Niezapominajac Tibia.pl nie dostaje kasy za wasze pacce ;p jak cos to jakies grosze ... tyle ~~ milej gry |
Ludzie calm down.... Wystarczy troszeczkę zmienić stronę i już Tibia.pl jest w fansites ehh
|
@up
Ale po co? Ja tam bym wolał zmienić userów... |
a ja bym wolał się dowiedzieć skąd się biorą tacy "pro-users" i dowalił atomówką w to miejsce żeby się głupota nie szerzyła :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
W celu zatrzymania dalszego bezcelowego offtopa/flamewara zamykam temat, a co do powyższych postów:
Modek banuje dużo userów za nieodpowiednie zachowanie, reakcja userów: User1: Na stos z nim! Gnój jeden!!111 User2: Co za poj*** *** ja go **** i może mi **** User3: KOMUNA! KOMUNA! Na stronie XYZ i ZYX jest wolność i można pisać co się chce, a nie tak jak tutaj, że za raz posta kasują bo kogoś zwyzywałem! User4: Dajcie spokój modkowi X, on po prostu robi swoją robotę User1, 2, 3: A Ty się user4 nie wpie*** bo i Ciebie zwyzywamy! Gdy modek natomiast daje ostrzeżenia, przymknie czasem oko na zwykłe rozmowy w zdjęciach, itp: User1: TU JEST BURDEL!11111 User2: Taaak! Nie umieją zapanować nad stroną! Zmienić modków! Zmienić adminów! Zmienić moją starą! User3: Gdzie są Ci wszyscy modkowie?!?!?! Na stronie XYZ i ZYX to jest normalnie i czysto! Nie to co tutaj! User4: Dajcie spokój modkowie dobrze moderują... User1, 2, 3: A Ty się user4 nie wpie*** bo i Ciebie zwyzywamy! A tak dodatkowo tylko przypomnę mojego posta z 29 lipca 2008 roku: Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |