![]() |
Ukryty tekst:
|
+Fabuła
+Wykonanie +Dużo obrazków -Nie wiem ;<<<<< Mówiłem coś wcześniej o brzydkim efekcie wyssania duszy. A teraz zauważyłem że to pochwa na miecz. Oby tak dalej. |
Brawo bardzo mi sie podoba podoba gz 9/10
|
Cały genialny efekt, psują te smoki. Zrób coś z nimi, bo są okropne. A reszta bardzo fajna.
|
=graficznie średnio, ale trochę lepiej niż prologue =fabuła, w miarę, w miarę =ilość, najmilsze? zaskoczenie ostatnich 15 miesięcy =Kal Asantia koksi, jeżeli zrobiłeś to celowo ofc =X-0 nie zawiodłem się oglądając tego fake'a @edit NooO Smoki SuX! |
http://img88.imageshack.us/img88/4493/150sk7.png
Coś takie różowe u tego pana z lewej. Tam gdzie jest szpara między ręką a tłowiem... O.o Fabuła fajna, wykonie troche gorsze. Pomysł ze smokami całkiem spoko i na moje nie wygląda to aż tak źle... Jakbym miał ocenić to 7,5/10 ale nie oceniam ;> |
Szkoda że siodła są Speeda. Fake graficznie nie jest zbyt dobry ale nadrabia ilością obrazków oraz fabułą.
|
Fajne efekty, ilość obrazków, wykonanie, straszne (w negatywnym tego słowa znaczeniu) smoki i będę musiał chwilę na swojego smokoludzia (na jedno wychodzi) poczekać, skoro pod koniec, a na krótki fake to nie wygląda. Fajne walki robisz. Nie to, co większość tego forum.
|
Fajny fake
Plusy za: długość, fabułę, wykonanie, outy minusy za: ten ognisty atak tej kolesiówy wygląda jakby jej z łba leciał i tj. ona z niego dostała heada, a pozatym wszystko ok. Ocena: 8/10 |
Jedno pytanie, na czym się wzorujesz, tworząc fabułę? Pytam z czystej ciekawości, of korz.
|
Fabula jest naprawde superowa. Jest chyba bardziej wciagajaca niz w Truelu 1 (hmmm, a moze nie? xd). Fakt faktem musze powiedziec ze jestes jedna z nielicznych userow ktora wymysla najleprza fabule i daje klimat. Ze sklejka sie znacznie poprawiles, widze ze wruciles do normy ;)
Reszta jest jak najbardziej przyjazna, rob dalej. Ocena: 8/10 |
Fajna fabuła ale nie zapomnij wkleić fake'a na konkurencyjnej stronei tibia.pl czyli TORGU.
@Edit: Down: Wklej, wklej bo tam dział fake leży i kwiczy... |
Cytuj:
Po za tym nie lubię ich :< Wszyscy mi 8/10 wstawiają... Jeszcze rozumiem dać mi na zmianę 6/10 7/10 10/10 60 / 30 itp. Ale ciągle 8/10?! Przesada ;/ [ofc. że ironia...] Cytuj:
Cytuj:
Bo tak patrzę i nie widzę nic takiego... @down: Ale gdzie jest ta "Kal Asantia"? W fake'u... |
@up
Aff, ja mam jakieś skrzywienie, że wszędzie widzę motywy z książek, które ostatnio czytałem. xD Kalasanty - Kal Asantia (Kalasantia). Trochę podobne, nie? ;d |
6/10 .. Powtarzający się "krajobraz" .. Więcej fabuły w mniejszej ilości zdjęć.. W sumie dobra praca.. :evul:
|
Na pewno lepsze niż moje 9,99/10 dawaj next parta!!!!:cup:
|
Up:
No. Topic: Wystąpiłem :). Nie chce mi się jakoś dokładnie tego opisywać, więc powiem skromne "jest dobrze". |
Czekam czekam, update (Każdy wie że Cipsoft baaaardzo szybko uprowadzaupdate'a) się doczekam a next parta fakea nie....
|
pierwsze co mnie wkurza:D
-miecz na plecach wojownikow nie w aksonometrii -cięciwa powinna przechodzic pod pacha a nie po ramieniu Fabuła zbyt zagmatwana jak na 1 odcinek. Fajnie za tajemnica ze "prawda inna" ale rozloz to na wiecej partow. Zbyt duzo tajemnic powoduje juz nie ciekawosc tylko zmieszanie i niechec do dalszego czytania. PRzynajmniej takie odnioslem wrazenie czytajac. @EDIT: Aaa jest pierwsza czesc ;] Nie ma przypadkiem w regulaminie ze moze byc max 20 ssow? A moze sie zmienilo... Faza smoka z podniesionymi ku gorze skprzydlami nawet nawet, kontury niezle. Sama textura jednak troche plastikowa.. Faza ze skrzydlami w dol kiepska.. I male troche te skrzydla.. nie wiem czy uniosly by smoka i jezdzca.. Glowy tez kiepskie.. Fabula troche oklepana jak dla mnie.. Arena, super hero troche.. to wieczne "oczekiwalismy cie" :d +za fajne nazwy. Maja duze znaczenie w fakeach "sredniowiecznych". +za tych garbaczy. Fajny pomysl (sama rasa jak i ich "zniewolenie") Mino wszystko jednak jeden z ciekawszych fakeow. |
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |