![]() |
Cytuj:
Nooo,bo juz myslalem ze to ja jestem dziwny :) Moim zdaniem lamia sie rzadziej od royalek(ja obserwuje ilosc expa jaka wbijam na jakich sperach na tym samym respie xD) wala duzo mocniej ( moj max na skilu 86 to 303 w culta ale to bylo raz jak narazie xd) no i 50 e-sper waga 1k cap a 50 royalek 1250 cap jeszcze nie jestes przekonany ? No palac e-spery mlvl zawsze sie wbije troszke extra xD |
Tak jakby pudel wiecej bylo z enchantow.
|
Cytuj:
Power bolty maja lepszy zasieg i wala duzo mocniej, duzo hitow jest +200 no ale kasa ;/ Nawet na bb island mi sie teraz nie zwrocilo. Ale exp przedni, 90k/h |
Lipus - mistrzu, sprawdź kto się pytał o broń w 1 poście, a nie głupoty gadasz ...
|
Własnie chlopaki jak to jest??? moglby ktos podac staty all spearow? albo gdzie je mozna zobaczyc? bo chcialbym zobaczyc roznicie w zasiegu, speara, hunting speara,rs, es. dmg znam obrona wiadomo 0 xD a i jeszcze cos slyszalem od goscia ktory chcial mi es sellnac ze one sie wolnej lamia ma ktos jakies statystyki % z lamaniem sie kazdego rodzaju spearow? Noi wage znam :P
|
|
To do 80 lvl uzywać tylko royalek?
To do czego są te ulepszone kusze? I czy oplaca sie chodzic z crossbowem i bez shielda? Jednak chyba latwo pasc. |
Cytuj:
Cytuj:
Kusza daje ci przewagę paru kratek co zapewnia ci większe bezpieczeństwo co w niektórych sytuacjach jest idealne. |
jak masz 75 level to kup sobie arbalest i power bolty do tego i bedziesz ladnie bił, arbalest malo zwieksza hit ale dobra celnosc z niego jest.
|
Mam poziom 100+ i powiem wam, że z powrotem doceniłem poczciwe zwykłe bolty. Zbieram za darmo z archerów a korzystam z nich na cultach. Do tego oczywiście Arbalest. 0 waste i zawsze na plus, a poza tym ładny hit dochodzący do nawet 260+ :) Polecam Zwykłe bolty na monsterki trzymające na dystans. Jak dla mnie bolty i RS rox :)
|
Owszem na stronach o tibii jest napisane cos typu "zwieksza celnosc o 5%"
Ale czy to tak widac jak sie zmieni crossbowa na tego lepszego? Jeżeli ogarniasz troche ta profesje, to prosze powiedz mi ile bede walil crossbow + bolty crossbow + power bolty arbalest + power bolty Ale chyba idac np. na dragony (jeden nie klopot - kilka na raz!) to bez shielda sie pada, nie da sie chyba z crossem leciec? |
Cytuj:
Oczywiście, że bez shielda obrywasz mocniej (chyba wtedy sumuje się def. helmeta, legów, bootsów i arma), dlatego na solo z kuszy+bolty korzystam głównie na cultach. W większości różnych expowisk w zupełności wystarczą Royalki. Power bolty drogo wychodzą (700gp za 100 szt. a na hunta trzeba trochę tego zabrać) i z nich bije w teamie na Demcach, Frostach (czasem solo frosty z PB). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |