![]() |
Ojejqq ale z was swirqqqii i krejZolki, hihi
Szalone? Hm. Przebiegłem prawie całe podziemia banuty (te z serpent spawnami i hydrami) po tym jak team sie wylogowal, a reszta ktora zostalo to padła. Zostalem sam, poszlo ~9bp potionkow ale przezylem xD |
Cytuj:
Cytuj:
So so so crazy man. Takiego KREJZOLA to nigdy nie widziałem. |
@up nie mowie ze nikt tak nie potrafi napewno jest to trudne ..
10:28 Gamio [153]: Hunted No plx ? @down chodziło mi o blokowanie 4 demonow na raz glabie |
Cytuj:
Żaden problem. Cytuj:
Oh nie mam hunta od matiego, czyli od "najlepszych" na Harmonii. Co ja teraz zrobie?;(;(;(<ironia> |
Temat spisany na straty xDD Wiedziałem, że każdy napisze coś extra szalonego, a jak ktoś go za to zbluzga to wyjdzie wielka awantura, że to wcale nie było takie łatwe, i to było szalone, po czym pójdą bluzgi, kłamstwa
|
Jak ja widze jak ktoś pisze coś typu wow ale szalone, ale crejzol jesteś to mnie coś bierze. Zachowajcie takie sarkazmy dla siebie!! Wasze najbardziej szalone sytuacje to obniżenie ceny sprzedaży woi do 2,9k po czym 3 dni płakaliście :baby:;(
|
Poszedłem na raty 126 rp.
|
@up
I myślisz że jak napiszesz taka ironie to jesteś fajny? Otóż nie:baby: |
Temat bez zensu to też odpowiedzi bez sensu... Chris lepiej przestań pisać bo się tylko kompromitujesz ;< Wiem, wiem zaraz mnie zbluzgasz... Jak dajesz jakiś komentarz to licz się z tym, że nasze oceny nie będą tylko pozytywne, ale też negatywne...
|
Cytuj:
Wiesz nie moja wina, że ktoś uważa się za mega krejzola a "wyczyn" jakiego dokonał to nic specjalnego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
on najwyraźniej nie ma bladego pojęcia o tym co to jest. Ja "takiej"ironi nie umiałem wyczuć w wieku 10 lat...
|
Cytuj:
ofc ja nic nie sugeruje... Cytuj:
|
Kick w środku Dragon Lair gdy byłem z kumplami...
|
bloodwin znowu zaczynasz pajacować. a moze sam bys napisal co zrobiles i nie robil bys offtopic X(
@topic hmm moze to glupie ale chcialem sprobowac czy w tibi da sie zesikać ... :P pisalo na jakies stronce |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co to jest nawiązanie do wypowiedzi innej osoby? Down: RISPEKT! xD |
Dobra od teraz wszyscy zamknijcie MORDY!!! Koniec Offtopicku!!! XDD
Poszedłem na demona 12 pallem ;> Fakt, krejzol ze mnie, ale ujeb@#%@ gnoj@$% |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |