![]() |
2Up. A właśnie, że by się stało. Ludzie po to kupują pacc, żeby mieć czary. Taki noobek se pomyśli " ohohoho nie musze mamy prosić rzeby mj kupiua pakk bo dadzom mi nowe czary za frajer ohohoh"
A tobie dużo by się stało, jeśli wydałbyś te 30 (bądź 90 zł)? |
Jeśli wolisz wydać 90zł żeby "szypcjej draga bic" zamiast iść z dziewczyną do kina to coś z toba jest nie tak ;)
|
Wy sknery!! Tylko byście chcieli dostawać nic nie dawać....
upSS już się tu wypowiadałem.. |
Gdyby dali 1 czar dla facc to potem chcialbys dostac nastepny itd. Cipsoft zarabia na tym ze ludzie kupuje pacc i nie obchodza ich takie sprawy typu "please dajcie 1 czar dla facc ktory jest dostepny tylko na pacc" Zrozum ze Cipsoft chce kasy a nie dzieci ktore narzekaja ze maja za malo czarow. Kup sobie pacc i po sprawie. A w ogole nie graj w Tibie jesli ci nie pasuje :)
|
@Bas
Ale niektórzy mogą jednocześnie wydać na wypad do kina, czy gdzieś z dziewczyną, oraz kupić pacc |
Cytuj:
|
teraz jeszcze uwzglednij to, czy warto jest placic jakakolwiek kase za _taka_ gre czy lepiej zajac sie inna.
|
Cytuj:
@zapodajmuze: już ponad 70+ zł, złotówka poszła w dół, cholerny kryzys nawet dosięgnął Tibie ;p |
Osobiście myślę, że kiedyś magiczne profesje dostaną po jednym czarze ofensywnym, który będzie strasznie słaby (instant LMM?). Do tego zawsze możecie przeznaczyć więcej czasu na robienie run, jak rycerze na trenowanie, a nie tylko narzekacie... Od kiedy zetknąłem się z Tibią zawsze tak jest... Kiedyś chociaż wszędzie druidzi UH'y robili (czasami nawet HMM'y i GFB!) :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Piotrek Marycha- Nie mówię ze w misiąc, ale za 3-4 już coś tam uskładasz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kolejne swietne pomysly kolejnego naabza spod depo Thais...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ile masz lat? |
Cytuj:
@bas teraz mi powiedz ilu jest fotografow ktorzy zarabiaja i maja mniej niz 18 lat . |
Cytuj:
Jako fotograf możesz zacząć zarabiać w wieku 10 lat, jeśli robisz dobre zdjęcia i potrafisz je sprzedać. Problem to te 3-4 tys. na początek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |