![]() |
Cytuj:
xddd przed chwial dhq na laptopie bez myszki ;D! |
Yoozek idź dalej botuj na quarach...a nie się chwalisz bloczeniem na bocie zal i rozpacz
Edit: I naucz się wrzucać na coś innego niż rapid. |
Cytuj:
hehe for fan ?? to jest no lifer siedzi i wali non topa gsy gra i gra o rl life :| to nie jest for fun a to ze padl hum musial czyms uduwodnic ze nie jest zwyklym no liferem i tez czasem padnie nie ? SRaka ?:> xD jak to z toba jest ?:D xD |
up
odbij kozaczku , bo ja do twojej gry zastrzezen nie mam, nie masz swoich problemow? sram na to co mowisz , padlem bo nie mialem na to wplywu ale nie plakalem i mysle ze to sie liczy. @Monouth Gz :D |
Cytuj:
wpisz sobie w koment coś lepszego niz dmg od tiq rev. ;| no i zmień neta bo miałeś skile na 100 lvl po 100/100 a na 200 98/97? (mniej...), naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs. widzisz mam jakis poziom, masz większy ale nigdy go nie wykorzystasz bo do dhq robisz taktyki jak na Calmerze zabierali sie 2 tyg ekipa 7 180-260 lvl na dhq. ty do tej grupy należysz co ma "coś" ale kończy na codziennym expie. Pozdr noLifer. |
w ogóle miał blessy ?
|
jakiś problem? kupcie bota i zacznijcie go używać,polowa z was go nie używa bo nie umiecie sie zapoznać z tym programem i dojść do jego obsługi :( założę sie ze jeden z drugim poszedł by na łatwiznę tylko gdy by umiał sie nim obsługiwać i BOCIć CALE życie , ok pewnie ma bota ale to jego sprawa ;] może skupia sie na czymś innym, char mu gra zarabia itd ... a on robi co innego ;) może właśnie ma prace w której używa kompa?;] a bot to dodatek :D
|
Cytuj:
@wakson mądra uwaga ;p bynajmniej ostatnie zdanie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niedługo będziesz bloczył całe inq na klawiaturze ekranowej bez monitora, przyjmując w tym czasie 20 dresów na klate i polerując nogami bejsbole. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Dobrze, że od jutra znów dzieciaczki idą do szkoły, może Wakson nauczysz się pisać poprawnie :) |
I chuj, że Yoozek boci, przynajmniej tego nie ukrywa...
3/4 Tibijczyków ma boty, a przyznaje się może 20%... A z resztą, co cię interesuje, jak on gra, bo nie rozumiem?:| |
rzekł poważny dorosły człowiek..~ ;)
botowowanie stało się normą, ukrywanie tego do niczego nie prowadzi ;> |
Cytuj:
wiesz co mam lepsze zadanie dla ciebie usiadz spokojnie wez kartke napisz do bravo girl i czekaj na odpowiedz tam rozwiazuja takie problemy. |
kurde zbanowali mi konto :D do 24 :(
up moze lubi :) |
Cytuj:
|
Mógł się ustawić żeby go biło mniej?///
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |