![]() |
Co się co "Się Stao (Fake story)"? ; f
8/10. |
Fajny fake, nie wiem czemu mi się podoba, ale fajny. 8/10
|
Heh fajne to jakoś ;p
|
Wykonanie badziewne ale fabuła wciąga ;P.
|
Lol.. Powiedzieli ze się kochają i umarli :f
|
Ja bym na jego miejscu, co innego zrobił, niż picie wódki... No, w końcu bym umarł...
Nawet fajne xD @down: On się z nią umówił po czym dostał w mordę, i następnego dnia dopiero poszedł do tej piwnicy >_> |
LOL jednego nie rozumiem...
Jak on szedl do tej piwnicy to byl inny dzien. Nastepnego dopiero spotkal sie z Ulka, a sie z jia nie kontaktowal... Umuwili sie na poprzedni dzien! Dziwne... |
Musze powiedzieć super ;)9/10
|
O lol, co wy?
-rano dowiedział się o apokalipskie -potem poszedł spotkać się z Ulką (gdzieś koło południa chyba) -dostał w ryj i leżał 7 godzin (obudził się w nocy) -doszedł do tego, czekał na Ulkę, aż byłą chwila do apokalipsy. A wy tu coś wymyślacie... Topic@ Zmieniam zdanie. Fabuła niezła. Tylko po ich śmierci co może być CDN? I przynajmniej nie wymyślałeś nie wiadomo czego. Chcę zobaczyć to CDN, cokolwiek to miałoby być. |
Ten Jack ma coś z głową 0o?
Została godzina do końca świata, obok niego stoi dziewczyna, a ten nawet sutka nie wytarmosił... 8/10, fabuła nawet mnie wciągnęła. Co się co "Się Stao (Fake story)"? ; f |
Daje 9,999/1o czyli 5+.
|
Księga losy, wersja 2? :3
Fake ujdzie. Fabułą nawet wciąga, ciekawi mnie co będzie w następnym parcie, ale z wykonaniem gorzej. Kontynuuj. |
A mi się podoba, tylko efekt apokalipsy ssie całą gębą.
|
@Hobnail
Lol, może jest Aseksem, nie pomyślałeś o tym? @topic Nawet, naweet. |
@Michoss
Może jest nienormalny, nie pomyślałeś o tym? :i |
A ja stawiam też na aseksualizm. Może autor nas oświeci? ^^"
|
Nom, niech autor napisze o tym długi tekst :>
|
Najlepiej niech zrobi specjalny part odnośnie tej sprawy.
|
Fajnie wciąga, ale mam nadzieje że to nie jest fake typu umarłem i nagle zaś żyje bo to prowadzi to znudzenia...
Czekam na next part ;] Pozdrawiam, Neji13 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |