![]() |
Stanowczo odradzam!:confused:
@up Nie, oba sa niesmaczne, jestes w polowie i juz chce Ci sie wymiotowac.. |
pół litra dobrej wódki
|
Cytuj:
|
Dwa kilo prezerwatyw
|
trochę golda z allegro do Tibi :cup:
|
Kup mu MUSK :baby:
|
Jeżeli jest odpowiedzialny kup mu scyzoryk(jakiś porządny a nie badziewie za 5zł)i może jakieś fajne lornetki.
A jeżeli pr0 evul Miszczu to łopate do odśnieżania (niech się przesłuży społeczeństwu:D) Mam nadzieję, że pomogłem.:) Z poważaniem EtemenB) |
2 bolsy i kilka karzbergów... Chyba że to dziecko...
|
Kup mu sztuczną pochwę xD Ja bym się ucieszył
@Down A myślisz, że nie ma penisa? |
Może nie mieć czym jej masować ^^ Ewentualnie palcem...
|
|
@Up I Ty myślisz że 15 latek ekscytuje się sztuczną kupą?
|
Cytuj:
90% ucieszyło by się z jakiegoś gadżetu związanego z piłką nożną. Nie chodzi tu o piłkę, strój etc. Bardziej o np jakąś lampkę z piłkarzami. Jakieś takie pierdoły :P. @edit Ewentualnie podpytaj co lubii. Wszędzie są jakieś bluzki. Kupisz mu taką z ulubionym zespołem/grą, to sie posra ze szczęścia. A rozmiar to w szatni se podpatrz :P problemów większych z reguły nie ma. |
Cytuj:
|
a może stwórz sondę:?
Wódka, tylko zależy jaką kasą dysponujesz:
10 pln (0,5- wybór mały raczej jakaś Ojczysta lub Pomorzanka, ew ćwiartka) 20 pln (można już zaszaleć w Biedzie albo Netto, polecam Smirnoffa) 30 pln (w plusie można kupic Finkę Żurawinową (bierz bezbarwną)) 30+ (można jakiś lepszy, aczkolwiek nie polecam, nie ma sensu) Najlepiej tak jak ktoś powiedział up Absoluta smakowego jakaś czarna porzeczka albo picza w pomarańczowej bootelce (fajnie wygląda, zawsze jakiś plus, jeżeli zawartość sama w sobie nie jest pozytywem) Albo ewentualnie jakiś inny dobry trunek. Koniak możę, znająć życie łyski wam nie bedzie jeszcze smakować, ew driny z colą, a i bron Boże rzadną Tequile czy inne tego typu gówna. Jak kolega jest w porządku to od razu wam rozleje na imprezie. Będzie wesoło i w ogóle. Pamiętaj, że alkohol sie nigdy nie zmarnuje, a te pomysły 'Panów' up z lalkami i innym gównem. Pomyślcie to nie boli: może ma dziewczynę, może kilka i mu nie potrzebne wsadzanie pyty w gumowe odpowiedniki skro może sie rozlużnić w naturalny sposób. No to pa, miłego wybierania |
Ciekawi mnie czy Wy byście na klasowe mikołajki przynieśli ze sobą pół litra i koledze dali, zwłaszcza w gimnazjum.
Jeśli interesuje się piłką, to możesz mu kupić np książkę o historii mistrzostw świata, albo coś w tym stylu. Ja bym się z tego ucieszył (a książek nie lubię czytać) : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |