![]() |
To, że odpowiedziałeś na pytanie poprawnie oznacza, że twój sms został przyjęty. I teraz ten sms bedzie się znajdował z innymi w losowaniu. Warto poczytać regulamin.
|
Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytuj:
:2handed::2handed::2handed::lucznik::wiking::mag:: flaga_pl:wygralem czy nie?? |
Dzieki
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyslalem smsa mam kod chcem wpisac wszystko OK tylko nick gracza nie istenieje... tak mi pisze i nie wiem o co chodzi jesli ktos wie prosze o odpowiedz.
|
Cytuj:
|
O mamo
Też kurcze macie temat z sms-ami na PACC:| A nielepiej wam może na legalu zapłacić to 90 złotych i cieszyć sie PACC, na które tak ciężko zbieraliście kieszonkowe?? Nie macie chyba pojęcia większość z was, jaka to jest satysfakcja...8o
|
Cytuj:
|
Wie Ktos Kiedy Będzie Działać Tibia.com ??
|
Ten Konkursjeszcze trwa?
A tak apropo dobre lvl macie :) musze tez podskilowac do 60 i na exp |
Cytuj:
musi byc zobacz czy napewno dales dobra nazwe;]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] |
Cytuj:
ja mam 27 lvl knight skille 70/70 ale w pizdu dlugo sie skillowalo ;p Pzdr all |
LOL wpisalem wszystko ok i dalej pisze ze gracz nie istnieje a nawet wpisalem nicki innych graczy np najwyzszych lvli i tez nic... ocb please prosze o pomoc :)
|
Cytuj:
|
mam nadzieje ze zacznie dzialac do jutra.... :)
|
Cytuj:
|
bosal, jaki profit z tych smsow ? rozumiem ze temat z konkursem zawsze musi byc na "1 stronie", na 1 miejscu ;)
|
siema!
Wyslalem Sms'a otrzymalem kod ale niestety jak wpisuje Nick Postaci w formularzy zgloszeniowym do konkursu wyswietla sie: Gracz nie istnieje Nie podaruje tego, 3 zl na nic wydalem ? Moze ktos pomoc ? |
Nom cos nie dziala :S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |