![]() |
Do closed bety nawet się nie pcham bo dużo osób chce key: p
Cytuj:
Też czekam z podziwem, po Screenshotach, kilku filmów, wygląda pięknie Jak byś ktoś zagrał niech opiszę jakieś odczucia: P : ) |
Przezywacie te wymagania , a dokladnie jakie one sa ?
|
Min System Req:PU: AMD 2500 + or above INTE Pentium 4 - 2.0GHz, Memory: 512MB, Cards: 128M memory Nvidia GeForce 5700 ATI Radeon 6200 graphics card or other equivalent, Hard disk space: 3GB, DirectX: 9.0c
Normal System req: CPU: Core2Duo 2.0GHz, Memory: 2048Mb, Cards: 256Mb with shader 3.0, Support (512mb will be better), Hard disk space: 10GB, DirectX: 9.0c-10.0 Widać minimum nie wiadomo jak się gra na takich spisze... jednak nie sądzę, aby można było sobie pograć tak spokojnie w nią, bez żadnych przycinek na takim sprzęcie. Co do zalecanych wymagań: jak dla mnie za duże, no ale co się będę martwił za innych :P |
Cytuj:
No wymagania trochę mają jednak instalka ~2.7GB, ja tam czekam: P dostał może ktoś się do Closed Bety? w Sumie już niedługo Open Beta, i można pykać: DD |
To ja chyba będę miał pokaz slajdów a nie płynną grę :/
|
Cytuj:
Ja czekam i czekam dołuje mnie że 8grudnia lecę do robotki i nie wiem czy zagram : / lapka sobię chyba będę musiał sprawdzić: P @Offtop wy czym zabijacie nude?? |
Z tego co widzę strasznie późno ukazał się ten temat ;) Ja do closed bety rejestrowałem się na początku wakacji, a dostałem keya na początku października. Grafika fajna, ale gra zniechęca, bo 90% questów jest po chińsku... Naprawdę jeszcze dużo muszą popracować. Miejmy nadzieję, że w grudniu na Open Beta wszystkie questy będą przetłumaczone.
Ktoś z Was pytał jak wygląda domek. Otóż po dostaniu się do głównego miasta idziemy do odpowiedniego NPC i normalnie ładuje nam pokój. Nie ma czegoś takiego jak jest to w tibii ;] Optymalizacja gry naprawdę jest na niskim poziomie. Wymieniłem ostatnio grafike na radeon hd4850 512mb i crysis śmiga na 1280x1024 bez problemu, a jaka tam jest grafika ... W RoM natomiast gra tnie, ale po efektach widzę, że to jest wina procesora. Chyba, żeby pograć w tą grę na full trzeba mieć dobrego quada :/ |
Gra zapowiada sie obiecujaca teraz czekac musze do open bety i zobaczy sie ja wsztstko wygladac bedzie w czasie gry.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moim zdaniem to nowość w MMORPG'ach , co przyciągnie dużo graczy: ) Mam nadzieje że gra wypali pozdrawiam! |
Ta, taka nowość że w tej webowej grze o pingwinach jest identycznie - każdy może mieć swój pr0 domek, kupować rzeczy, ale i tak nikt inny nie zobaczy. Imho beznadzieja ;/
@down: No i tak to nie zmienia tego, że to bezsensu ;l |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W co gracie by zabić nudeee?: / |
Ja gram troche w tibie a tak to warcraft 3 FT i dote hostuje.
@topic: Gra zapowiada sie obiejuco szkode ze domki to kieszonkowe wymiary ale ogolnie jako caloksztalt to powinna byc fajna gra. |
fajne ale wole san andreas:o
|
^
a ja myslalem ze tylko ten z mojego podpisu to kretyn;/ @topic zapowiada sie fajnie :p |
Cytuj:
1.50 GB Ram Radeon 9250 (128 mb) Nadal sądzisz, że nie będzie tak źle? ^^' Założę się, że karta graficzna nie wyrobi :p Cytuj:
Szaleństwo na rolach, uczing na gitarze, wypad ze znajomymi lub na basen :) |
Cytuj:
Anyways właśnie zostały zamknięte serwery CB, za ok 5 dni będzie otwarta beta.. dokładniej za http://www.gryok.net/img/rom/image.php :P BTW. Miałem okazję leaderować glidię w CB (HellFire)... Nie wiem jak to wygląda w innych grach, ale w RoM jest to całkiem niezłe. By zalozyc gildie trzeba uzbierac 100k i 4 czlonkow, czyli podstawa... Ale potem... Po pierwsze, gildia moze mieć własną flagę, by ją "zrobić", trzeba zapłacić 30k z kasy gildii. Flagę robimy na podstawie ok 52 wzorów na kazdy element (element górny i dolny, czyli ok. 102 wzory). + paleta kolorów, dla Hellfire wybrałem pomarańczową czaszkę i czerwone płomienie :) Gildia na początku moze przyjąć max 50 członków. Ofc mozna ten limit podnieść... Jak? Ano trzeba "upgradować" gildie, a by to zrobić, trzema zmusić, wydusić, wyłudzić, zaszantażować, pogrozić nożem... ok, bez tego ostatniego, w kazdym razie członkowie gildii muszą wpłacić odpowiednią ilość drewna, minerałów, ziółek (rzeczy do craftu) i kasy. Póki co gildia moze mieć max 5 poziom, bo na 6 potrzeba wpłacić 10 specjalnych itemów, których nie ma w grze :P z tego co wiem, od od 6 jest guild house, chciałbym zobaczyć jak to wygląda, twórcy pisali o mozliwości robienia fos :D Chyba będę musiał coś więcej o tym napisać... BTW. Jak ktoś chce się czegoś więcej o RoM dowiedzieć od graczy, lekturka http://www.runesofmagic.gryok.net/?id=2305 http://www.runesofmagic.gryok.net/?id=2425 |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |