![]() |
Re up. Grafa 3D mi tu niepasuje ... naprawde :(
Ja bym dodał (nowe procz tego co napisałem wyżej :) ) - Wierzchowce !!! - WIele WIele WIELE WIELE WIECEJ ZWIERZĄT - 2 Państwa : Tibia Kingdom i Darkilian (Tibia kingdom to by byli ludzie a Darkilian to Potwory/ bestie / demony którymi by grali inni gracze i by była dla nich nowa Wyspa :), na niej zamiast zabijania trolli, orców , smoków by sie zabijało Rycerzy, Wieśniaków itp. Czyli wszystkie zabłąkane dzusze... magowie Darkilianów mogli by wysysać dusze które by dodawały Mane i hp oraz powiekaszały na 1 minute o 10% siłe ataku :). Co niedziele by były wojny tych dwóch narodów, i w czasie tych wojen można zdobyć łupy i to bardzo drogie {ale to tylko ci co brali udział w ataku :) }atakując stolice, jak jakaś rasa wygra tą wojne to każdy mieszkanieć wygranego kraju dostaje 15 k gp :) ) - Więcej Czarów |
Zostawilbym:
- Grafike 2d - Brak dzwiekow (i tak wiekszosc graczy slucha mp3/plytek/radia) Dodałbym: - Potwora dla high-lvl palow bez pacc, takiego jak GS, oczywiscie szybkiego, zeby np. od 40-50 lvl'a dalo sie zwiac - Sponatniczny czar atakujacy dla druidow na ok. 20-25 m lvl, najlepiej jakis obszarowy, cos jak slabsza wersja UE (bo sorci maja bardzo dobre czary na wysokie m lvl, a drudzi beznadziejne) - Takze jakis spontaniczny, atakujacy czar dla ryckow z 5 m lvl (ew. z paccem) - Dodatkowe hp, mp i cap na poziom, jesli ma sie promocje (ale jak sie np. na 50 lvl kupi promocje, to zeby tez dodawalo te hp, mp i cap, ktore bysmy dostali na lvlach 20-50) - Monete (np. Ancient Coin) warta 10 k, zeby latwiej bylo kupowac przedmioty o kosmicznych cenach - Ciekawsze questy (np. zabicie jakiegos potwora, ktory ma tylko pojedynczy spawn i zawsze zostawia jakis tam przedmiot, potrzebny do questa np. zab, oddanie zeba komus itp.) |
Hmmmm tyle co niektórzy piszą to po dodaniu niebyła by to już nasza dobra Tibia :) ale wystarczyły by chociaz:
- odgłosy potworków( np.zeby było słychać głos mino maga, albo goblinów które według mnie mają najlepsze texty z wszystkich potworków tibijskich :D ) -możliwość szybszego żucania czarów (tylko runicznych) -widok walki ( żeby było widać jak knight macha mieczem). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |