Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jaka postać najlepsza na PVP ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199124)

Jacobsson 04-01-2009 21:21

Nie wyżywajcie sie na młodym, chciałbym zobaczyć Was, jak zaczynaliście swoją przygodę z pisaniem na forach.

Wg mnie to bez różnicy, graj tym, który czujesz, że będzie Ci się miło grało. Po drugie niekoniecznie sorc/drut > kmiot. Jeżeli masz dobrą pukawkę, naskilujesz do osiemdziesiątki to spokojnie mozesz isc na pvp. Knight sobie kupi kilkanascie plecakow life fluidów, sorc manasów i wychodzi na to samo. Knightem wklepiesz wiecej w sorca, bo ma slaby shielding, et cetera et cetera.

Ja gram knightem i nie narzekam. Zreszta to tylko zabawa, po kiego chła tak panikujecie i się wyzywacie? :)

Peace

Yakky 05-01-2009 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pentagram (Post 2409860)
Tak , tak, bo ty jak zaczynałeś grać to od razu wiedziałeś wszystko co i jak.

Wiem, wiem. Przecież mógłby użyć Magicznej Opcji <<<<SZUKAJ>>>>, ale przecież sam zauważyłeś, że ma tylko 12 lat i może nie umie się poruszać na forum.

Zastanów się zanim coś napiszesz i nie wyżywaj się na newbie.

Dziwie się, że złożyłeś podanie na supportera. Z takim podejściem do początkujących użytkowników daleko byś nie zaszedł.

Po 1sze jak grałem pierwszy raz to wiedziałem mniej niż o sznurowaniu butów.
Jak byś chciał wiedzieć to tak skilowałem moim mega 12 level sorcem na Morganie, ale było to w Listopadzie 2005 więc wiesz.

Zastanowiłem się nad tym co napisałem (dupiero teraz) i co że to jakieś brutalne słowa czy coś. Takie życie, nie będzie lizania nabom.

Po trzecie. Założyłem podanie i nie zostałem supportem, bywa.
Może gdybym został to by nie było tego tematu odrazu jak bym go zauważył, ale cuż i tak jestem tu coraz żadziej. Powiedzmy że mniej nabstwa na t.de

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacobsson (Post 2409883)
Nie wyżywajcie sie na młodym, chciałbym zobaczyć Was, jak zaczynaliście swoją przygodę z pisaniem na forach.

Ja nawet nie pamientam, ale moje pierwsze konto było na tibia.pl (forum) co oznacza ze każdy debil moze mieć tu konto i tak w sumie jest =P

Korule 05-01-2009 00:51

Hehehe knightem malo da sie kogo ubić samemu?:) heeheee ;] to chyba tym osoba ktorzy knightem graja max 1 rok. :)

Gram knightem na pvp i nie narzekam, od PK teamow jeszcze nigdy nie padłem ani od "solo" a i z respów nie jestem wywalany nawet przez wyższopoziomowe postacie :]

Lechista 05-01-2009 16:29

Yakke nie rozumiem twojego podejścia, zgluzgałeś gościa i teraz pieprzysz głupoty, że powiedziałeś mu prawdę w twarz?? Nie rozumiem cię człowieku, nie rozumiem jak można gadać takie głupoty i nie rozumiem jak można się jeszcze tego uporczywie trzymać, trochę samokrytyki, przyznanie się do błędu cię nie zabije

Yakky 05-01-2009 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2410584)
Yakke

Po pierwsze Yakky ! czyt. Jaki
Cytuj:

zgluzgałeś gościa i teraz pieprzysz głupoty, że powiedziałeś mu prawdę w twarz??

Pieprze głupoty. Takich tematów jest setki miesięcznie. Koniec z tym, niech dzieci idą do piaskownicy -.-
Cytuj:

trochę samokrytyki

Pokrytykować moge ciebie KK? -.-
Cytuj:

przyznanie się do błędu cię nie zabije

Ale farmazony prawisz

dobra idz jebaj mi raporta i lizaj modkom -.-
nara waflu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36.