![]() |
Nie wyżywajcie sie na młodym, chciałbym zobaczyć Was, jak zaczynaliście swoją przygodę z pisaniem na forach.
Wg mnie to bez różnicy, graj tym, który czujesz, że będzie Ci się miło grało. Po drugie niekoniecznie sorc/drut > kmiot. Jeżeli masz dobrą pukawkę, naskilujesz do osiemdziesiątki to spokojnie mozesz isc na pvp. Knight sobie kupi kilkanascie plecakow life fluidów, sorc manasów i wychodzi na to samo. Knightem wklepiesz wiecej w sorca, bo ma slaby shielding, et cetera et cetera. Ja gram knightem i nie narzekam. Zreszta to tylko zabawa, po kiego chła tak panikujecie i się wyzywacie? :) Peace |
Cytuj:
Jak byś chciał wiedzieć to tak skilowałem moim mega 12 level sorcem na Morganie, ale było to w Listopadzie 2005 więc wiesz. Zastanowiłem się nad tym co napisałem (dupiero teraz) i co że to jakieś brutalne słowa czy coś. Takie życie, nie będzie lizania nabom. Po trzecie. Założyłem podanie i nie zostałem supportem, bywa. Może gdybym został to by nie było tego tematu odrazu jak bym go zauważył, ale cuż i tak jestem tu coraz żadziej. Powiedzmy że mniej nabstwa na t.de Cytuj:
|
Hehehe knightem malo da sie kogo ubić samemu?:) heeheee ;] to chyba tym osoba ktorzy knightem graja max 1 rok. :)
Gram knightem na pvp i nie narzekam, od PK teamow jeszcze nigdy nie padłem ani od "solo" a i z respów nie jestem wywalany nawet przez wyższopoziomowe postacie :] |
Yakke nie rozumiem twojego podejścia, zgluzgałeś gościa i teraz pieprzysz głupoty, że powiedziałeś mu prawdę w twarz?? Nie rozumiem cię człowieku, nie rozumiem jak można gadać takie głupoty i nie rozumiem jak można się jeszcze tego uporczywie trzymać, trochę samokrytyki, przyznanie się do błędu cię nie zabije
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
dobra idz jebaj mi raporta i lizaj modkom -.- nara waflu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |