Freezy Eddie |
29-11-2008 11:51 |
jp, kto Xr3 zdjal bana?
Cytuj:
2. Nie wiem czy zdążyłeś zauważyć kwadratowy pustaku, że BR mają wyrobioną niechęć do Polaków właśnie przez takich troglodytów jak ty. Wzięło się to właśnie z tego, że nasi wspaniali rodacy, biernie praktykują to, o co w swoim poście posądziłeś Brazylijczyków. Epatujący od ciebie rasizm, daje mi do zrozumienia jaki z ciebie pusty klocek. Rasiści to karaluchy, a karaluchy wrzuca się do sracza i spuszcza wodę, aby nie wyrządziły więcej szkód.
Tak na marginesie... nie nazywaj siebie Polakiem, bo nim nie jesteś.
|
Gowno prawda, szczerze powiedziawszy, skillujac na serwerach non-pvp w godzine potrafilo podejsc ~15 innych Brazylijczykow, wybic mi moby i jeszcze powiedziec 'noob -.-', 'hahahaha', nigdy mnie nie pytali o narodowosc. W dodatku nie wiem jak ty, ale ja przez 4 lata grania w ta gre polakow plynnie mowiacych angielskim spotkalem napewno powyzej 50, Brazylijczyka znam tylko jednego - Jack Bouer z Tibianews.
Kazdy krzyczy, ze ten rasista, prawda jest taka, ze BR sami sobie pracuja na taka a nie inna opinie, nikt nie ma zamiaru prowadzic statystyk ile procent spoleczenstwa brazylijskiego zalicza sie do noobow, zeby przypadkiem nie obrazic biednych Brazylijczykow i nie uogolnic, jak widze, ze dzien w dzien jakis BR podchodzi i zaczyna krasc, wyzywac (ofc bo brazylijsku) to niestety, uznaje ich za ludzi ktorym nie warto ufac, noobow jakby na to nie patrzec.
PS: Prywatnie, odpusc gadanie z trollami, ja wiem, ze to fajnie zablysnac, ze jestes kogos inteligentniejszy.
|