![]() |
Cytuj:
Przybyły wzywane posiłki do walki z darmozjadami facc. Wreszcie szala zwycięstwa przechyli się na naszą stronę!;) Do FACCów : Nie narzekajcie już tak, w każdym upie dodają nowe itemki które możecie sobie kupić/wybłagać u płacących podatki( kupujących pacce ) graczy. |
Cytuj:
Pytanko do FACC. Jeśli dajmy na to salon Ferrari pozwoli mi na jazdę próbną swoim najnowszym autem (bo w końcu jest to DARMOWE) to mam prawo rządać by w przyszłym modelu dostał za darmo nie tylko jazdę próbną ale i cały samochód? Nie. Wiec wy nie macie prawa rządać nowości w update, bo gracie w darmową wersje, która nie uprawnia was do żadnych nowych rzeczy. Tak jak mnie darmowa jazda próbna nie uprawnia do dostania auta za darmo. Topic: Czy autor tematu zdaje sobie sprawe, że jak tibia.pl to przetłumaczy to jego temat usuną i CAŁA jego praca pójdzie na marne? ;) |
#Up wszyscy
Inaczej byście śpiewali jakby PACC-a nie mieliście -.- Mogli by dodać parę(nie mówię że dużo) ekspowisk dla FACC #Bloodwin Heh?Niby czemu porównujesz salon Ferrari do gry Tibia ? Przecież tu nie ma porównania |
Cytuj:
Po drugie - Ja nie mam PACC, a uważam, że gówno wam się należy. Cytuj:
Cytuj:
|
Najlepsze to chyba to że rashid będzie kupywał więcej rzeczy ;d
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A gdzie jest napisane, że update musi być co pół roku?
Wg. mnie up powinien być dla wszystkich. A to, że tylko posiadacze pacca ciągle coś dostają wynika z czystej nieopłacalności robienia czegokolwiek dla facc. Nie dziwię się Cipom, że nie robią nic dla facc. Btw. Niektórzy na tym forum chamsko się zachowują, nazywając facców darmozjadami... Nie wszyscy mają pieniądze "na grę", to jest właśnie Polska. ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
WOW. Znalazłem Ci pieniądze. |
Update jest dla wszystkich ;o
|
Ale ludzie, to jest gra. Mi nie przeszkadza mi obecność facców. Jak można porównywać auto i apartamenty do jakieś durnej gry. Ale z jednym się zgodzę. Gdyby Tibia była w 100% płatna, na pewno zmniejszyło by to ilość noobów... Wystarczy popatrzeć na Wowa. Tylko dobrze by było, żeby to była jakaś przyzwoita cena.
|
@up
60zl z groszami to duzo xd? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
teraz jest tibia 8.3 O.o
|
Mimo iż posiadam pacca jestem za dodaniem nowych exp place bądź rozszerzeniem istniejących jak to zrobiono z Mount~. A co do pana pare postów wyżej którego nicku nie będę wymieniać to inteligencja = 0 i jak że rozbudowane słowo "żal" w opisie postaci. Im więcej ludzi na faccu sobie gra tym szybszy resp no ale bardzo możliwe że chcesz sam jeden bocić na ofie czy w innym miejscu i denerwuje cie konkurencja? Przepraszam za off top ale on już jest naprawdę denerwujący -.- .
Update nie taki zły ale outfity brzydkie ale tak naprawdę tibia sie zmienia i cipy o tym decydują (przynajmniej w większości) . Z oceną wstrzymam się do Ts'a |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co Jak co gra na facc nadal powinna zachęcać graczy grających na nim do kupna PACC , chodzi mi tu o ludzi którzy wchodzą pierwszy raz w tą gre i nie wiedzą o co chodzi w tej grze , Po 2 nie narzekajcie bo te "podatki" co wy niby płacicie na POLSKIE są wysokie bo to 60-70 zł , ale dla cipow to mało , raptem 20 Euro (jak dla nas 20 zł) więc już nie płaczcie że Facc grają za darmo , a jak ci sie nie podoba to idz pod dp carlin i ich wycinaj...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |