![]() |
outfit-moze byc
polepszenie mobow-moze byc wiecej miejscowek na exp-ok jak narazie najlepszy teaser ^^ |
Po prostu parodia... Te nowe outfity są tragiczne... W ogóle ten update wnosi co raz więcej ułatwień dla botterów. Najlepiej niech zmienią całą mapę Tibii walną tam same Orc Fortece, Frosty i inne fortece, nareszcie boterzy będą mieli jeszcze więcej expowisk. Chała i tyle. Jak cała Tibia. Ta gra skonczyła się na wersji 7.6
Pozdro BaxCrow |
Dobrze że nikt nie odpisał tamtemu trollowi Lair coś tam. Niech temu up też nikt nie odpisuje.
Wyglądy ok, ze zmianą potworów to zobaczymy co tam wyniknie. Rozwiązania z huntami, a w tym zaplecze Rashida, jak najbardziej na plus. |
Tibia.pl jak zawsze ostatnia.
4 teaser do dupy Outy do dupy, jakby nie mieli już czego wymyślić... A i ta skrócona droga na PoI żal i ból. Jedyne co w tym dobre to polepszenie bogów i zwiększenie expa z PoI Monsters. |
Hmm szybsze POI... ceny spadną za niego a zresztą zawsze pewnie ktoś tam będzie skoro lepszy exp
A co do lootów to tak samo hydry i dle będą zajęte cały czas Outfity są fajne :D |
Śmiem twierdzić, że skrócona droga na PoI będzie tylko dla tych co już wykonali ten quest.
|
Cytuj:
Trochę żalowo przetłumaczone. @teaser: Dla niewysoko lvlowych graczy raczej nic ciekawego. |
Ten nowy outfit wygląda jak by gostek się trzymał sygnalizatora świetlnego...
ale ogólnie ok, mam nadzieję że balansacja loota obejmie głównie właścicieli pacc ;p |
O widzę waszą szybkość. Nie mogliście skorzystać z kogoś tłumaczenia w dziale update i wrzucić newsa wczoraj w godzinach popołudniowo wieczornych? Ale skoro wy wolicie być ostatni to śmiać mi się chce z was ;]
Rashid będzie skupywał więcej rzeczy - OK może w końcu ekonomie serwera wejdą na przyzwoity poziom ? (MSS,G legs, MPA etc) Droga do poi ? żal LEpszy loot z hydr i innych - Jak najbardziej. Ostatnio siedziałem 3 -4h i jedyne co spadło to 2 jajka _/ Potwory z poi - i co jeszcze? nie dość, że expią już prawie wszystkie h lvle to jeszcze będzie ich tam więcej... Pozdrawiam Cery. |
Zapowiada się ciekawie:D
Niedawno znowu zaczęłam gre w Tibię i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona, ponieważ wiele rzeczy się zmieniło i zmienia aktualnie i zmieniać sie pewnie będzie (również dodam że gra na serverze no-pvp jest ciekawa ale to chyba nieodpowieni temat) Chciałabym tylko zaoferować swoją pomoc w tłumaczeniu tekstów z angielskiego na nasze (na polski) w razie jakichkolwiek problemów ^^ można do mnie napisać a jak tylko będę to napewno pomogę;) a jeżeli chcecie stałego tłumacza do tłumaczenia wszystkiego z głownej strony tibia.com (w jak najszybszym czasie, żeby nie mieli zażaleń to również siebie polecam. To Tyle:) Pozdrawiam wszystkich ^^ |
Bida z nyndzą
|
tą krótszą drogę na poi to w pierwszych 10 minutach test serva jakis gm pewnie pokaze :baby:
|
Ten nowy outfit ma 3 addony, przypominam o tym że WSZYSTKIE inne outfity mają jedynie po 2 rozszerzenia.
Poza tym addon "Drugi" i addon "Trzeci" się wykluczają więc pewnie będzie można mieć tylko jednego "przy_sobie" naraz... Według mnie ten apdejt ma dużą szansę na powodzenie u większości graczy... (nie wnosi nic absurdalnie głupiego) |
Ciekawe co z hydrami zrobili bo jak narazie co update gorzej bylo resp sie zmienił i lipka xd
Co do tego lota to dobrze bo zadko kiedy sie zwracało xD |
Cytuj:
|
Całkiem całkiem ten out nawet fajny ;]
|
To z lotem mi sie nie podoba . Bo chyba do robilo kilmat no nie ? Tak teraz na allegro.pl co 2 bedzie sprzedawal gp ;]
|
Oby tylko z tym lootem nie przegieli, np za każdym razem idziesz na poi dls/frosty/hydry z assami i zawsze jesteś na dużym +.
Outfit - żalowe, jak wszystkie dodane w ostatnich upach. Rashid itd - w końcu! Mam tylko nadzieje że nie dadzą za dużych cen, bo każdy h-lvl będzie mógł lekką ręką pg'ować, a i tak mu się będzie zwracało;d |
Przedewszystkim pozytywnie ze zwieksza loota z roznego rodzaju monsterow, bo teraz nie trzeba bedzie czekac godzinami w kolejkach aby dostac sie na okolnir / poi dls / vdl / edl, mam nadzieje ze od teraz hunty na tombach beda bynajmniej zwrotne dla magow, wtedy to tez poszerzy sie grono miejsc gdzie mozna expic bez obaw o p***** zwrot, dlatego tez jestem jak najbardziej na tak.
Co do tego " ze boterzy " beda mieli lepiej, i chu** z tym, liczy sie fakt ze normalni playerzy beda mieli sens expienia bez maniaczenia, dlatego tez jak najbardziej tak, wspomne tez ze kiedys byl conjamniej 3-4 krotnie lepszy drop z monsterow i gdy go zmniejszono do obcnego poziomu, wyzywsika byly podobne d o tych co sa teraz, szczegolnie prosze siegnac pamiecia do czasow huncenia na hydrach czy tez warlockow, gdzie loot sie sypal garsciami, a o hero z 7.5 nie wspomne, dlatego fale botterow wywowal fakt ZMNIEJSZENIA LOOTA, kiedy to masowo zaczeto botowac malpy i inne smieci, aby cokolwiek zarobic. @Balansacja profesji, tez jak najabrdziej tak, ale postacie magincze powinny miec nadal czesciowa przewage nad innym z powodu kosztownosci ich huntow. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |