![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajnie by było jakbyś ty zatkał ryj!! |
lekcja polskiego nie potrzebna ,tylko zwrócenie mi uwagi na powtórzenie ,wiesz co to jest? A tak po prostu zazdrościsz Markowi postaci i dlatego Cię to denerwuje ! za małego penisa masz ,że pierdzielisz takiego głupoty?
|
Haha i co tu mam zazdrościć ?? Hum co?? Połowa serva go nie lubi każdy od ciot mu jedzie... wazelinujesz go bo ma 170lvl+ każdego kto ma większy lvl pewnie :)
|
Połowa serva go nie lubi każdy od ciot mu jedzie...
Ej przesadzasz ! Ja go Lubie <lol2> |
ja tez lubie Marka :)
|
Cytuj:
P.S. Pewnie zaraz ,napiszesz ,nie wrzucę ,bo po co mam się przechwalać ?:) żałosny jesteś koleś. :D Poczekam na jakiegoś screena od Ciebie ,ja by najmniej ocenie Cię obiektywnie a nie jak ty ,krytykujesz każdego kto ma większy poziom od twojego. Pokój. |
Cytuj:
Po 1 to konto zostało stworzone po to żeby powyśmiewać takie cioty jak (Rycerz Marek) i etc. Po 2 nie dostaniesz ss ponieważ nie uwierzysz że to moja postac :) Po 3 dobrze by było jakbyś zamknął swój ryjek bo nie chce mi sie już odpisywać na twoje posty :) Dawać ss'y nie mam z czego sie śmiać :( Ziooooooooomki proszę was bardzo :) @xDRoyalxD Co Ty nie powiesz :D @Garbus Zgodny chłopak :] |
thug ale z ciebie jest zal, farka nigdy niebiles i nawet niewiesz jak to sie bije to co sie wypowiadasz? a co do deda to neta odjebalo, ty pewnie myslales ze niezdazylem sie wypotac? niewychodza ci cos twoje smieszne uwagi
|
Thug wstaw swojego ss a nie kozaczysz pod ukryciem.
|
zeby nie bylo, Thug to ja, tamten dzieciak to jakis leszcz ktory sie sadzi, bo pewnie padl od nas kiedy jeszcze gralismy
|
Wiesz nie obraź się ale to było do tamtego ;p
|
Cytuj:
Tak "niebilem" też "niewiem" jak sie to bije :) "niezdazylem" jeszcze bić faraona bo nie gram po 20h na dobę :) "ale z ciebie jest zal" typowa wypowiedz dziecka które nie widzi świata poza tibia. |
loool thug noobie wstaw ss'y z twojego pro evul chara ktorego pewnie masz na otsie ktory ma exp x 1kk i wbiles tylko 20 lvl :( a i marek nie gra po 20h... od tego jest strona pskonejott.com(ciekawe czy umiesz nią się posługiwac) ktora pokazuje kto ile gra...
|
Huncik na frosatach.
|
@2xup
Fajnie nie widziałem o tej stronie :s Btw kupie chara najlepiej knighta lvl 150+ :) HAHAHA |
thug co zazdroscisz? i nieudawaj znawce bo chuja wiesz... farkow niebiles a sie wypowiadasz jak je bic... daj swoje ss jak taki kozak jestes i wszystko potrafiasz najlepiej..
potem wrzuce cos ss, pozdro dla wszystkich co nie sa takimi nobami jak on PS -Thug-Ciota to mazo omenka, kriel wladca magi, xoxsepin a najlepiej to nazwac har buyer |
Cytuj:
Peace Cioto :D |
ty chyba jasnowidzem jestes? z kad wiesz ilu mam kumpli?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |