![]() |
Cytuj:
|
tak szczerze to jak ja bym miał taki item to nawet nikt by się o tym nie dowiedział :D bo wtedy by mi ukradli ja bym na siebie założył :p i jak się tarcze fajną zdobyło (której nikt nie ma) to się myśli jak w nią zainwestować B) np. sprzedać taką tarcze za 100kk i kupić za to mega super eq :evul:
|
Cytuj:
|
Fajnie, gratulacje znaleziska.
Ktos tam up: A jakby ukradli? Jakby ukradli to było by ciekawie. Ofc nie mówie tu o Tym, który by miał zostać z tego 'okradziony', ale ciekawie by się działo, i np. śledził bym rozwój wydarzeń, bo takie akcje, mimo, że nie przyjemne dla okradzionego, no są ciekawe. :) Ale nie życze tego, i gratuluje fajnej tarcz :) EDIT: ktos tam up: to nie skarb, tylko obrazek :-) Nie trzep sobie przy tym, serio :P |
no cze xdd
|
@up
buheeeheh fajne plotki :P |
Tibia spada na psy niestety... to co kiedys bylo niespotykanym rarem teraz bedzie w domku szczesliwego 200+
|
Fajnie ale już było
poza tym mogli by wprowadzić nowe tym razem serio mega trudne do zdobycia itemki bo w Tibii coraz mniej jest celów by grać |
do kasacji
|
N/c
Cytuj:
Codziennie, kilka razy spy charami logaja na poi i lookaja czy sie respnal boss :) |
Cytuj:
Gratulacje dla zdobywcy, bo cóż więcej mogę powiedzieć. |
brawoo ziomy:);)B):] kiedys tesz zbobende ta tarcze^^ pozdro i super ze to polacy:kat::flaga_pl: a nie :swe:
|
Cytuj:
@topic Szczerze gratuluję zdobywcy. Nie sądziłem, że ją kiedykolwiek ujrzę -.^ Ładnie by się prezentowała z dsl i dsm. |
@up
Włącz choćby paint'a, nie każe Ci bawić sie w photoshop CS3... :P i sklej eq takie jak chcesz zobaczyc z DSM i już. :) bedziesz wiedział jak ladnie wygląda. @temat Nie rozumiem niektórych postów. Co w tym złego, że ktoś to w końcu zdobył, kiedy będzie ich juz kilka to CIpsoft napewno da coś nowego co bedzie kolejnym celem high lvl'i I nie dziwie im sie ze trzymaja to w domku guildii |
juz dawno o tym wiedziałem i gz po raz 3 :P ( do 3 razy sztuka )
ps. dla niewiedzących : www.hunted.pl <<< niusy ze świata tibii |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |